An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. بازدید دبیرکل اتحادیه رادیو تلویزیون‌های آسیا - اقیانوسیه از دانشگاه صداوسیما
۱۴۰۲/۱۱/۳۰- ۱۷:۱۸ - مشاهده: ۲۸۲

بازدید دبیرکل اتحادیه رادیو تلویزیون‌های آسیا - اقیانوسیه از دانشگاه صداوسیما

دکتر احمد ندیم دبیرکل اتحادیه رادیو تلویزیون‌های آسیا – اقیانوسیه ضمن بازدید از دانشگاه صداوسیما با رئیس دانشگاه و رؤسای دانشکده‌ها دیدار و گفتگو کرد.
بازدید دبیرکل اتحادیه رادیو تلویزیون‌های آسیا - اقیانوسیه از دانشگاه صداوسیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، دکتر احمد ندیم دبیرکل اتحادیه رادیو تلویزیون‌های آسیا – اقیانوسیه با حضور در دانشگاه صداوسیما از بخش های مختلف دانشگاه بازدید کرد. در این بازدید که عصر یکشنبه 29 بهمن انجام شد، دکتر ندیم ضمن بازدید از استودیوها و کارگاه‌های مختلف دانشگاه با رئیس دانشگاه، رؤسای دانشکده‌ها و تعدادی از اعضای شورای دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.
دکتر ندیم با اشاره به سوابق تعاملش با دانشگاه گفت: قبلاً که مسئول کمیته فنی اتحادیه بودم همکاری خوبی با دانشگاه داشتیم و چند نشست علمی‌با همکاری دانشگاه برگزار کردیم و از این حیث سابقه طولانی مدتی وجود دارد. رئیس اتحادیه رادیو تلویزیون آسیا – اقیانوسیه افزود: ما در سال 2020 آکادمی اتحادیه را راه اندازی کردیم. تمرکز ما در این آکادمی‌بر برگزاری دوره‌های آموزشی است و می‌توانیم در این زمینه با دانشگاه صداوسیما همکاری نزدیکی داشته باشیم. وی ادامه داد: در حال حاضر دوره‌هایی را در کشورهایی نظیر استرالیا طراحی و اجرا کرده ایم و می‌توانیم دوره‌های مشابهی را نیز با دانشگاه صداوسیما اجرا کنیم. دکتر ندیم ضمن تمجید از اساتید و ظرفیت های موجود در دانشگاه صداوسیما گفت: فکر می‌کنم از اواسط ماه مارس که رئیس جدید آکادمی آغاز به کار می‌کند بتوانیم همکاری‌هایمان را با دانشگاه صداوسیما شروع کنیم. وی در پایان گفت: هیچ سازمان رسانه ای دیگری را سراغ ندارم که دانشگاه داشته باشد و این یک مزیت مهم برای سازمان صداوسیماست.
در ابتدای این نشست دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صداوسیما ضمن تقدیر از حضور دکتر ندیم در این دانشگاه گفت: دانشگاه صداوسیما به طور مستقل و مجزا از سازمان صداوسیما عضوی از اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه است و آثار دانشجویان ما هر ساله به جشنواره این اتحادیه ارسال می‌شوند. اساتید هم در نشست های علمی آن مشارکت دارند. وی ادامه داد: طی سال های گذشته همکاری‌های دیگری از جمله برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه اعضای این اتحادیه داشتیم مانند چهار سال پیش که دوره ای ویژه اعضای افغانستانی این اتحادیه برگزار کردیم. اسفندیاری افزود: اخیراً در مکاتباتی که با بخش آموزش اتحادیه داشتیم آمادگی خود را برای برگزاری دوره‌هایی در زمینه روزنامه نگاری، فنی و مهندسی و تولید رادیو و تلویزیون اعلام کردیم. همچنین خوشحال می‌شویم اساتید و دانشجویان برگزیده ما در دوره‌های آموزشی این اتحادیه شرکت کنند. اسفندیاری در پایان ابراز امیدواری کرد این جلسه منجر به گسترش تعاملات و همکاری میان دانشگاه و اتحادیه شود.
در ادامه جلسه معاونان و رؤسای دانشکده‌ها دیدگاه‌های خود را با دکتر ندیم در میان گذاشتند.
گفتنی است احمد ندیم دبیر کل اتحادیه رادیو تلویزیون‌های آسیا اقیانوسیه (ABU) است. وی در تاریخ 24 نوامبر 2022 به این سمت منصوب شد و در 1 آوریل 2023 کار خود را آغاز کرد. ندیم یک مهندس با تجربه در زمینه الکترونیک و فناوری اطلاعات و ارتباطات است. وی پیش از این و در سال 2018 مدیریت بخش فناوری این اتحادیه را برعهده داشت.