An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین به زمان دیگری موکول شد
۱۴۰۳/۰۳/۰۱- ۱۱:۳۸ - مشاهده: ۸۹

برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین به زمان دیگری موکول شد

کمال اکبری دبیر همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» با تسلیت شهادت آیت الله رئیسی و همراهانشان از تعویق زمان برگزاری همایش خبرداد.
برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین  به زمان دیگری موکول شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، کمال اکبری دبیر همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» با تسلیت شهادت آیت الله رئیسی و همراهانشان از تعویق زمان برگزاری همایش خبرداد و افزود: بیش از ۴۰ مرکز علمی در برگزاری همایش همکاری داشتند که با توجه به درگیر شدن این مراکز و شخصیت‌های علمی‌با مراسمات بزرگداشت در هفته‌های آتی، همایش در زمان دیگری برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: بنابر اعلام قبلی، همایش ملی دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در ۸ و ۹ خرداد تعیین شده بود که به زمان دیگری موکول شد. رئیس دانشکده دین و رسانه خاطرنشان کرد: زمان برگزاری همایش متعاقباً اعلام خواهد شد.