An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. برگزاری همایش دانشجویان و دانش آموختگان ایرانی خارج از کشور در دانشگاه صدا و سیما
۱۳۹۹/۰۶/۳۱- ۱۱:۵۳ - مشاهده: ۲۷۳۰

برگزاری همایش دانشجویان و دانش آموختگان ایرانی خارج از کشور در دانشگاه صدا و سیما

چهاردهمین همایش دانشجویان و دانش آموختگان ایرانی خارج از کشور در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

برگزاری همایش دانشجویان و دانش آموختگان ایرانی خارج از کشور در دانشگاه صدا و سیما

چهاردهمین همایش دانشجویان و دانش آموختگان ایرانی خارج از کشور در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد. دبیر علمی این همایش گفت: این همایش به صورت ترکیبی، حضوری و وبینار به مدت سه روز از تاریخ 25 الی 27 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما؛ محمد باقر خرمشاد در این همایش که در سالن شهید ابومهدی المهندس دانشگاه صدا و سیما و به صورت مجازی برگزار شد افزود: این همایش اولین تجربه به صورت مجازی محسوب می‌شود چنانچه قرار بود این همایش در مشهد برگزار شود، اما به دلیل کرونا این همایش طی سه روز در دانشگاه صدا و سیما به صورت ترکیبی، حضوری و وبینار برگزار شد.
وی افزود: از جمله محور‌های این دوره از همایش علم و فناوری، اقتصاد کشور و مباحث مربوط به حوزه‌های علمی و اجتماعی است که با حضور جمعی از دانشجویان ایرانی خارج از کشور به صورت مجازی برگزار می‌شود و امیدواریم تاثیرگذار باشد.
خرمشاد تاکید کرد: این تجربه جدیدی برای برگزاری چنین همایش‌ها در کشور محسوب می‌شود که باید به آن توجه شود.
حجت الاسلام و المسلمین قمی، معاون امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری در چهاردهمین همایش اساتید و دانشجویان ایرانی در خارج از کشور از دیگر مهمانان این همایش افزود: این همایش از سالیان گذشته درحال برگزاری است و امسال نسبت به سال‌های گذشته شکل آن متفاوت است و فلسفه برگزاری آن، نوعی هم اندیشی در مسایل مربوط به دانشجویان خارج از کشور است.
وی اضافه کرد: برگزاری همایش ها، بهترین پاسخ برای سوالات مربوط به هم اندیشی محسوب می‌شود به ویژه اگر شرکت کنندگان یک همایش جزو نخبگان آن باشند.
معاون امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری گفت: نیاز به هم اندیشی بسیار ضروری است، چون شرایط امروز جامعه به سرعت در حال تغییر و تحول است و این شرایط ایجاب می‌کند که تعاون و داد و ستد بیشتر تا مشکلات برطرف شود.
وی با بیان اینکه تغییرات اقلیمی و محیط زیستی هرکدام حیات را تحت تاثیر قرار می‌دهند افزود: باید فعالیت دشمنان و مقابله با آن را رصد کنیم و درباره آینده جامعه بشری سه نکته را مدنظر قرار دهیم اول آن که آینده این کره خاکی را ما می‌سازیم بنابراین نباید ناظر و تماشاگر باشیم، دوم این که شرایط و آینده در انتظار ماست و این امتیازی برای ما محسوب می‌شود و سوم این که توجه به منافع ملی به ویژه بعد از کرونا را باید مورد توجه قرار دهیم.
معاون امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری تاکید کرد: در آینده جهان بشر، یک قطب قدرتمندی پیدا می‌شود و آن قطب، جهان اسلام است و این جهان اسلام با محوریت کشورهایی، چون ایران، ترکیه َ، مصر و مالزی شکل می‌گیرد و هم اکنون تمام تلاش قدرت‌های استکباری جهان این است که این قطب شکل نگیرد و یا اگر خواست شکل بگیرد با محوریت جمهوری اسلامی و مقاومت نباشد.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب گفت: این بیانیه با اینکه کارکرد داخلی دارد بیانی از آرمان‌های مشترک افراد دردمند جامعه بشر است و نقطه اوج آن تمدن بشری است ما اعترافاتی داریم از دشمنان که زمان سلطه آنان به پایان رسیده است.
حجت الاسلام و المسلمین قمی‌با اشاره به اتفاقات دیروز افزود: وزیر خارجه آمریکا در فعالیت دیروز خود نشان داد که شکست خورده است و آمریکا در حال افول است.
دکتر نهاوندیان معاون امور اقتصادی رئیس جمهور نیز در چهاردهمین همایش اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور گفت: برای آینده پژوهی و آینده سازی یک جامعه نیاز است که جامعه و افراد آن بتوانند در نقطه‌ای که ایستاده اند به جای لحظه پردازی بتوانند به افق بلند نگاه کنند و این خودش نشان از موفقیت یک جامعه است.
وی اضافه کرد: ما در تاریخ، رهبرانی داریم که توانسته اند بالاتر از مسایل روز را ترسیم کنند و راه نیل به آینده را طراحی کنند و موفق هم بوده اند.
معاون امور اقتصادی رییس جمهور با اشاره به مقایسه فعالیت‌های کشور چین امروز با چین چهل سال گذشته افزود: به راحتی می‌توان توسعه را در چنین کشوری مشاهده کرد و حاصل این توسعه برنامه ریزی و طراحی و نقد گذشته و ترسیم آینده در کشور چین است که چین ریل گذاری درست با اهداف مشخص کرد و ضعف‌ها را شناخت و فعالیت خود را ادامه داد.
آقای نهاوندیان با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اضافه کرد: باید به جامعه پردازی و تمدن سازی پرداخته شود و ما نمی‌توانیم در آینده بدون کمک جامعه فعالیت داشته باشیم و در این راه نیازمند حرکت منسجم اجتماعی در سه عنصر فرهنگ، ساختار و رفتار هستیم.
وی گفت: اگر جامعه، فرهنگ مشترک نداشته باشد دچار تجزیه می‌شود، ولی اگر جامعه فرهنگ مشترک داشته باشد می‌تواند به یک پیوند و هویت مشترک برسد و این بسیار مهم است.
نهاوندیان با بیان اینکه ایران در طول تاریخ محل تاخت و تاز و هجوم اقوام دیگر بود، گفت: فرهنگ و جامعه در این طول تاریخ همراه ایران بودند و این همان هویت یک جامعه محسوب می‌شود و اگر بخواهیم حرکت رو به جلو داشته باشیم باید همه باهم فعالیت کنیم.
معاون امور اقتصادی رییس جمهور همچنین به فعالیت‌های اقتصادی در ایران اشاره کرد و افزود: اگر بخواهیم برای چهل سال آینده اقتصاد ایران را ترسیم کنیم براساس بیانیه گام دوم انقلاب باید به علم و دانش توجه شود و استفاده از تجارب دیگران لازمه پیشرفت ما محسوب می‌شود.
وی افزود: در طول چهل سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی‌شاهد بودیم که عوامل وابسته به دشمن تلاش کردند که تفرقه ایجاد کنند و گاهی هویت ایرانی را در مقابل هویت اسلامی قرار دهند و باید به سرمایه‌های درونی و فناوری‌های درون کشور توجه شود.
معاون امور اقتصادی رییس جمهور با اشاره به اتفاقاتی که دیشب در آمریکا رخ داده است افزود: هم اکنون باید با تحریم دربیافتیم.
وی گفت: تعامل سازنده لازمه حرکت رو به جلو است و ما باید براساس موضع حکمت و مصلحت کشور حرکت کنیم و طراحی آینده باید منصفانه و واقع بینانه باشد.
معاون امور اقتصادی رییس جمهور همچنین با اشاره به عملکرد شاخص‌های اقتصادی در دوره ۷ ساله گفت: در طول سال‌های ۹۳ تا ۹۶ همه شاخص‌های اقتصادی رو به بهبود بود، تورم پایین آمد و نرخ رشد اول را در دنیا داشتیم، نرخ اشتغال و میزان شغل خالص بی سابقه بود و امکان فعالیت‌های علمی‌برای شرکت‌های دانش بنیان ایجاد که همین امر موجب جهش کشور شد.
دکتر نهاوندیان گفت: همزمان با شوک ارزی در سال ۹۷، یک شوک تحریم شدید آمریکا را شاهد بودیم، ولی با تلاش توانستیم فعال بمانیم و هم اکنون شاهد هستیم که آفتاب آن‌ها (آمریکا) لب بام است و پرچم ما بر فراز بام قرار دارد.
وی با اشاره به هجمه کرونا افزود: در دو سال اخیر علاوه بر حمله و هجمه تحریم، هجمه جدیدی با عنوان هجمه کرونا به وجود آمد به نوعی کرونا، شاخص اقتصاد تاب آوری کشور را مشخص کرد.هجمه سوم، هجمه تحریف بود که باید شجاعانه در مقابل این هجمه بایستیم و کلمه آخر همان گام اول بیانیه، گام دوم انقلاب یعنی امید است که باید به سمت آینده با امید و انگیزه تا حضور موعود جهانی گام برداریم.
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صداوسیما نیز در سخنانی علاوه بر معرفی دانشگاه صداوسیما برای دانشجویان و دانش آموختگان ایرانی خارج از کشور از تجربیات فرهنگی و دانشجویی خود در دوران تحصیل در خارج از کشور سخن گفت. همچنین در بخش هایی از این همایش سه روزه میزگردهایی با موضوعات گوناگون و با حضور استادان و دانشجویان ایرانی خارج از کشور برگزار و مسائل مربوطه بررسی شد .

امتیاز شما