نظام علمی و دانشگاهی، مرز و قلمرو نمی پذیرد و از محدودههای جغرافیایی فراتر میرود و مرزها را درمینوردد. پیشرفت علم و نزدیک شدن به استاندارهای جهانی در زمینه آموزش و پژوهش در هر جامعهای مستلزم فراگیری دانشهای جدید، توسعه و تکمیل آن و گسترش مرزهای دانش در حوزه های مختلف است. بیشک در راه تحقق این مهم، تبادل دانش و تجربیات علمی بین جوامع امری ضروری و حیاتی است. لذا ایجاد روابط دانشگاهی و نقش واحد همکاریهای بینالمللی در دانشگاهها، بهعنوان متولی ارتباطات علمی و بینالمللی، انکارناپذیر است و اهمیت و جایگاه ویژهای دارد.
برقراری ارتباط آموزشی-پژوهشی با مجامع علمی و بینالمللی و ایجاد تسهیلات لازم برای شرکت نمایندگان منتخب دانشگاه در آن مجامع و اعطاء فرصتهای مطالعاتی یکی از ملاکهای سنجش حیات علمی دانشگاه میباشد. هر دانشگاهی تلاش میکند در میان فعالیتهای متنوع و متعدد خود، سهم ویژهای برای این مهم تعیین نماید و با ایجاد و تحکیم این روابط، از دستآوردهای علمی، پژوهشی و فناوری مراکز دانشگاهی دیگر بیشتر بهره¬مند شود.
این واحد در مسیر رشد و پیشرفت با همکاری سازمان صداوسیما و سایر دانشگاه ها و نهادهای علمی، تحقیقاتی و آموزشی داخلی و بین المللی تلاش می نماید. حضور و مشارکت فعال دانشگاه در اتحادیه ها و سازمان های مختلف منطقه ای، بین المللی و داخلی و هم چنین برنامه ریزی، رایزنی و پیگیری، برای تحقق اهداف سازمان و دانشگاه، بیانگر این مهم می باشد.
دانشگاه صداوسیما در سال 1392 از دانشکده به دانشگاه تبدیل وضعیت داد و از همان زمان با رویکرد جدید، فعالیت های بین المللی گسترده ای را تحت نظر مستقیم ریاست محترم دانشگاه آغاز کرد.