مسئولیت رسیدگی به امور رفاهی صنفی و معیشتی دانشجویان، نظارت بر حسن اجرای آییننامه ها و ضوابط اجرایی، سیاستگذاری برای ارتقای امور و بهبود وضعیت دانشجویان، رسیدگی به مسائل و مشکلات دانشجویان و جلب رضایت آنان از جمله وظایف این مدیریت است. همچنین اداره خوابگاههای دانشجویی، ارائه وامهای دانشجویی و پیگیری امور مربوط به کمک هزینه تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر از دیگر وظایف مهم امور رفاهی و اجتماعی است.
از فعالیتهای مهم امور رفاهی میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- امورخوابگاهها : اختصاص خوابگاه و امکانات لازم برای دانشجویان روزانه غیر بومی در زمان تحصیل برای دانشجویان (کاردانی و کارشناسی ارشد) 5ترم و دانشجویان (کارشناسی) 9ترم در سه خوابگاه خواهران و برادران.
- امور تغذیه و نظارت بررستوران: ثبت اثر انگشت، تنظیم برنامه غذایی، ارائه آمار و نظارت بر پخت و توزیع غذا و نظرسنجی پیرامون کمیت و کیفیت غذای ¬دانشجویان در دانشگاه و خوابگاه¬ها.
- اموروام وهدیه ازدواج: شامل وامهای صندوق رفاه وزارت علوم (وام تحصیلی، ضروری، شهریه، ودیعه مسکن، حج و عتبات و ازدواج) و اهدای هدیه ازدواج از طریق دانشگاه.
- بنیاد شهید وامور ایثار گران: دریافت شهریه دانشجویان شبانه ایثارگر و خانواده شهید (ایثار گری بالای25 درصد)وکمک هزینه برای دانشجویان روزانه (ایثارگری بالای25 درصد)
- امور بهداشت : هماهنگی با مرکز بهداشت سازمان برای بازدیدهای دورهای خوابگاهها و رستوران و سمپاشیهای دورهای
- ایاب و ذهاب دانشجویان : برنامهریزی برای رفت و برگشت دانشجویان از خوابگاه به دانشگاه و بالعکس و نظارت بر تردد سرویس ها
- بیمه حوادث: همه دانشجویانی که در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند به مدت یک سال تحصیلی بیمه حوادث میشوند.
- کاردانشجویی: با توجه به نیاز دانشگاه به خدمات دانشجویان در قالب کار دانشجویی، به آنها کار واگذار میشود و بعد از پرکردن برگه درخواست کار، بر پایه آییننامهکار دانشجویی به آنان حقالزحمه تعلق میگیرد.