An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. اطلاعیه مهم در خصوص جدول زمانبندی مصاحبه حضوری معرفی شدگان رشته مطالعات رسانه
۱۴۰۳/۰۳/۲۷- ۱۶:۲۶ - مشاهده: ۷۹۴

اطلاعیه مهم در خصوص جدول زمانبندی مصاحبه حضوری معرفی شدگان رشته مطالعات رسانه

جدول زمان بندی مصاحبه حضوری معرفی شدگان رشته مطالعات رسانه- رادیو و تلویزیون آزمون دکتری سال ۱۴۰۳
اطلاعیه مهم در خصوص جدول زمانبندی مصاحبه حضوری معرفی شدگان رشته مطالعات رسانه

بدین‌وسیله به اطلاع داوطلبانی که فهرست اسامی آنان در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به عنوان معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت رشته‌ دکتری مطالعات رسانه-رادیو وتلویزیون در آزمون دکتری سال 1403 درج گردیده و در زمان مقرر نسبت به ثبت‌نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک لازم در سامانه‌ی گلستان این دانشگاه اقدام نموده اند، می رساند براساس جدول زمان‌بندی مشخص شده در پیوست این اطلاعیه و با در دست داشتن مدارک لازم (اطلاعیه شماره 1)، جهت انجام مراحل مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی) به نشانی تهران، خیابان ولیعصر(عج)، ابتدای بزرگراه آیت اله‌هاشمی رفسنجانی (نیایش)، دانشگاه صداوسیما مراجعه نمایند.

تذکرات مهم:

1) پرینت گواهی ثبت‌نام الکترونیکی در سیستم گلستان، مجوز ورود به دانشگاه و انجام مصاحبه می‌باشد.
2) عدم مراجعه داوطلبان طبق جدول زمان‌بندی اعلام شده به منزله انصراف تلقی شده و فرصت دیگری برای انجام مراحل مذکور وجود نخواهد داشت و هیچ اعتراضی وارد نخواهد بود. همچنین، وجه پرداختی در صورت انصراف، عدم پذیرش و... به هیچ عنوان قابل استرداد نیست.
3) با توجه به اینکه زمان‌بندی اعلام شده تقریبی است، تا حدود دو الی سه ساعت بعد از زمان اعلام شده را جهت مصاحبه خود، برنامه‌ریزی کنید.
4) برای انجام امور پذیرش در محل دفتر دانشکده تولید رادیو و تلویزیون حضور داشته باشد و با هماهنگی کارشناس مربوطه، جهت انجام مصاحبه علمی ‌به اتاق «گروه دکتری مطالعات رادیو و تلویزیون» و جهت انجام مصاحبه عمومی ‌به «تالار شهید شاهینی» مراجعه نمایید.
5) شرکت در هر دو مرحله ارزیابی علمی و صلاحیت عمومی‌برای تمامی داوطلبان الزامیست و عدم مراجعه داوطلبان در هریک از مراحل مصاحبه به منزله انصراف قطعی وی تلقی می‌شود.
6) کلیه مستندات مربوط به موارد ذکر شده در فرم پرسشنامه علمی (آموزشی و پژوهشی) را در زمان مراجعه حضوری جهت انجام مصاحبه به همراه داشته باشید تا در صورت ضرورت ارائه نمایید.
7) نتیجه نهایی آزمون دکتری سال 1403 از طریق سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد و در هیچ یک از مراحل پذیرش و مصاحبه امکان تجدید نظر وجود ندارد.

دانلود جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری

امور آموزش دانشگاه صداوسیما