پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، با توجه به نیازها و ضرورتهای جدید و بر پایه ساختارهای آموزشی گذشته، در سال1360 طرح تأسیس دانشکده صدا وسیما براساس درخواست شورای سرپرستی سازمان در ستاد انقلاب فرهنگی مطرح و با کلیات آن موافقت شد. در سال 1362 در اساسنامه سازمان صداوسیما مصوب مجلس شورای اسلامی سازمان صداوسیما موظف به «تکمیل و گسترش دانشکده صداوسیما» به منظور تربیت نیروی انسانی خود شد. در سال 1363 براساس مصوبه رسمی شورای بازگشایی و نوگشایی وزارت فرهنگ و آموزش عالی دانشکده صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران رسماً بازگشایی و به تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد موردنیاز سازمان صداوسیما پرداخت.
پس از آغاز به کار سازمان رادیو و تلویزیون ملی ایران در سال 1345و گستردگی فعالیت آن، در سال ۱۳46 مرکز آموزش رادیو و تلویزیون تاسیس شد و بعد از فراهم آمدن مقدمات کار در سال ۱۳۴7 مؤسسهای به نام «مدرسه عالی تلویزیون و سینما» به منظور تربیت نیروهای مورد نیاز رسانه کشور در آن زمان تشکیل شد که دانشآموختگان آن به فعالیت در سازمان رادیو و تلویزیون و حوزه سینما مشغول شدند.
در سال ۱۳۴۸ این مؤسسه کار خود را با یک دوره کوتاه مدت یک ساله آغاز کرد. بعدها این دوره به دو دوره دو ساله ارتقا یافت؛ و بعد دورههای کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی، تحقیق در ارتباطات جمعی و مهندسیالکترونیک نیز قبل از انقلاب در آن اجرا شدند.
در اجرای رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظلّهالعالی) مبنی بر تربیت نیروی انسانی کارآمد، آشنا و متعهد به آرمانها و اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران و برای تامین نیازهای تخصصی و تحقق وظایف و ماموریتهای سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران و مشاغل خاص آن و به استناد آئیننامه تاسیس موسسات آموزش عالی وابسته به سازمانهای دولتی مصوب بیست و هفتمین جلسه مورخ چهارم تیرماه 1364 شورای عالی انقلاب فرهنگی و اساسنامه سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران مصوب بیست وهفتم مهرماه 1362 مجلس شورای اسلامی، مدرسه عالی تلویزیون و سینما که در سال 1347 تاسیس شده بود ، طبق مصوبه مورخ 12/8/1363 شورای بازگشایی و نوگشایی وزارت فرهنگ و آموزش عالی به دانشکده صداوسیما تغییر نام یافته بود، به موجب مجوز شماره 71015/22/2 مورخ 15/5/1392 شورای گسترش آموزش عالی به دانشگاه صداوسیما وابسته به سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران ارتقاء یافت.