An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. افزایش ۱۵۰ درصدی وام‌های دانشجویی دانشگاه صداوسیما در نیم سال اول تحصیلی
۱۴۰۲/۱۱/۱۷- ۱۰:۲۹ - مشاهده: ۱۷۰

افزایش ۱۵۰ درصدی وام‌های دانشجویی دانشگاه صداوسیما در نیم سال اول تحصیلی

مدیر امور رفاهی، دانشجویی و بهداشت دانشگاه صداوسیما از افزایش ۱۵۰درصدی پرداخت وام به دانشجویان دانشگاه در نیم سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ خبر داد.
افزایش ۱۵۰ درصدی وام‌های دانشجویی دانشگاه صداوسیما در نیم سال اول تحصیلی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، سید علی اکبر سیدمؤمنی مدیر امور رفاهی، دانشجویی و بهداشت دانشگاه صداوسیما از افزایش 150 درصدی پرداخت وام به دانشجویان دانشگاه در نیم سال نخست تحصیلی خبر داد و گفت: در نیم سال اول سال تحصیلی جاری، یک میلیارد و 513 میلیون تومان وام به دانشجویان پرداخت شده که نسبت به مدت مشابه پارسال 150 درصد افزایش داشته است. به گفته مدیر امور دانشجویی، مبلغ پرداخت شده در قالب وام ضروری به مبلغ 294میلیون تومان، وام تحصیلی به مبلغ 576 میلیون تومان، وام ودیعه مسکن به مبلغ 640 میلیون تومان و وام شهریه به مبلغ 3 میلیون تومان به 173 نفر از دانشجویان متقاضی و واجد شرایط در مقاطع تحصیلی مختلف پرداخت شده است.
سیدمؤمنی با بیان اینکه در دو نیم سال تحصیلی 1402 – 1401 در مجموع یک میلیارد و 400 میلیون تومان وام پرداخت شده بود گفت: در سال تحصیلی جاری فقط در ترم نخست یک میلیارد و 513 میلیون وام به دانشجویان پرداخت کردیم. سیدمؤمنی این افزایش را نتیجه تلاش و پیگیری‌های همکاران امور رفاهی و دانشجویی دانشگاه دانست و گفت: این مهم به واسطه پیگیری‌های مکرر و برگزاری جلساتی با مدیران امور وام و امور تخصیص اعتبار صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم حاصل شد.
مدیر امور رفاهی و دانشجویی دانشگاه در خصوص سازوکار دریافت وام دانشجویی گفت: دانشجویان در هر نیمسال، پس از اعلان فراخوان درخواست وام، باید از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه (به ‌نشانی www.refah.swf.ir) به عنوان دانشجوی جدید ثبت نام و در زمان اعلامی از سوی امور دانشجویی، درخواست خود را ثبت و مدارک خود را در سیستم بارگذاری فرمایند و ادامه‌ی کار را با مراجعه حضوری (تحویل اصل مدارک بارگذاری شده در سامانه) به مدیریت دانشجویی انجام دهند.

جهت مشاهده گزارش وام های پرداخت شده اینجا کلیک کنید