An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. سامانه پاسخگویی دانشگاه صداوسیما راه اندازی شد
۱۴۰۲/۱۱/۱۶- ۰۹:۰۵ - مشاهده: ۱۱۲

سامانه پاسخگویی دانشگاه صداوسیما راه اندازی شد

با راه اندازی سامانه پاسخگویی دانشگاه صداوسیما از این پس مخاطبان می‌توانند با شماره گیری ۲۲۱۶۸۶۰۰ با بخش های مختلف دانشگاه ارتباط بگیرند.
سامانه پاسخگویی دانشگاه صداوسیما راه اندازی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، با راه اندازی سامانه پاسخگویی دانشگاه صداوسیما از این پس مخاطبان خارج از سازمان صداوسیما می‌توانند با شماره گیری ۲۲۱۶۸۶۰۰ با بخش های مختلف دانشگاه ارتباط بگیرند. همکاران درون سازمان نیز می‌توانند با شماره داخلی ۸۶۰۰ به این سامانه متصل شوند.

بخش های مختلفی از جمله دفتر رئیس دانشگاه، روابط عمومی، معاونت ها، دانشکده‌ها و سایر واحدهای دانشگاه در این سامانه تعریف شده اند. مخاطبان همچنین می‌توانند با شماره گیری کلید ۸ وارد بخش راهنمای دانشگاه شوند و با دانشکده‌ها و رشته‌های مختلف دانشگاه و تاریخچه آن آشنا شوند. علاوه بر این یک پیام گیر صوتی در این سامانه تعبیه شده که مخاطبان با کلید ۹ به آن متصل می‌شوند و پیام خود را بیان می‌کنند.

این سامانه توسط واحد روابط عمومی و با همکاری واحد مخابرات سازمان راه اندازی شده و امیرحسین سیدآقایی از دانش آموختگان دانشگاه گویندگی آن را انجام داده است.