An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. مسابقه بزرگ کتابخوانی آینده روشن
۱۴۰۲/۱۱/۱۳- ۰۲:۱۷ - مشاهده: ۱۲۵۲

مسابقه بزرگ کتابخوانی آینده روشن

در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، مسابقه کتابخوانی «آینده روشن» با محوریت کتاب ایران مقتدر اثر سید محمدحسین راجی و سید محمد رضا خاتمی، ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صداوسیما برگزار می‌شود.
مسابقه بزرگ کتابخوانی آینده روشن

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، به مناسبت فرا رسیدن ۴۵ امین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و با همت روابط عمومی دانشگاه و مشارکت بسیج کارکنان و معاونت فرهنگی و دانشجویی، مسابقه کتابخوانی «آینده روشن» با محوریت کتاب ایران مقتدر همراه با ۴۵ جایزه ارزنده برگزار می‌شود.

کتاب «ایران مقتدر» خلاصه ای خواندنی و جذاب از کتاب صعود چهل ساله اثر سید محمدحسین راجی و سید محمد رضا خاتمی است و در ۹۰ صفحه توسط انتشارات زائر رضوی به چاپ رسیده است. این اثر یکی از کتاب‌های شاخص در زمینه پیشرفت های پس از پیروزی انقلاب اسلامی است. این کتاب بیان می‌کند جمهوری اسلامی ایران به کدامیک از آرمان‌های عدالت، استقلال، آزادی، معنویت، کرامت زن، مردم‌سالاری دینی، گسترش رفاه عمومی و دیگر آرمان‌های انقلاب دست پیدا کرده است. یکی از شاخصه‌های اصلی کتاب ارجاع به منابع معتبر بین‌المللی مانند سازمان ملل متحد، بانک جهانی، سازمان جهانی غذا و کشاورزی، دفتر برنامه توسعه ملل متحد و دیگر مراجع معتبر است.

«گسترش عدالت اجتماعی»، «گسترش برخورداری‌های عمومی»، «پیشرفت های علمی»، «پیشرفت های زیرساختی، صنعتی و انرژی»، «کرامت زن» و «عزت و اقتدار» سرفصل های ۶ فصل این کتاب است.

مهلت شرکت در مسابقه ۱۲ لغایت ۲۷ بهمن است و اساتید، کارکنان و دانشجویان می‌توانند در این مسابقه شرکت کنند. همچنین شرکت خانواده اساتید و کارکنان در این مسابقه امکان پذیر است. زمان برگزاری مسابقه به صورت الکترونیک متعاقباً اعلام می‌شود.

جهت دانلود فایل کتاب اینجا کلیک کنید

پیرو اطلاعیه قبلی مبنی بر برگزاری مسابقه کتابخوانی آینده روشن، به اطلاع می رساند زمان شرکت در آزمون آنلاین این مسابقه روز دوشنبه مورخ 30 بهمن ماه از ساعت 13 لغایت 14 می‌باشد و پس از آن امکان شرکت در آزمون وجود ندارد. تعداد سئوالات 30 و زمان پاسخگویی به سئوالات 20 دقیقه می‌باشد.

شرکت اساتید، کارکنان و دانشجویان همچنین خانواده اساتید و کارکنان در این آزمون امکان پذیر است.

جهت شرکت در آزمون روی لینک زیر کلیک کنید:

لینک شرکت در مسابقه کتابخوانی آینده روشن