An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. نشست گرامیداشت شهدای خدمت در دانشگاه صداوسیما برگزار شد
۱۴۰۴/۰۳/۰۱- ۱۸:۰۱

نشست گرامیداشت شهدای خدمت در دانشگاه صداوسیما برگزار شد

در اولین سالگرد شهادت سید ابراهیم رئیسی و همراهانش، مستند «پرواز در مه» با روایتی از حادثه سقوط هلیکوپتر ریاست جمهوری اکران شد. در این مراسم که با حضور دکتر مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم برگزار گردید، دستاوردهای دولت شهید رئیسی در حوزه‌های مختلف تبیین شد.
نشست گرامیداشت شهدای خدمت در دانشگاه صداوسیما برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسمیا، به مناسبت اولین سالگرد شهادت سید ابراهیم رئیسی، شهید جمهور، و یارانش، مستند «پرواز در مه» به کارگردانی مجتبی امینی و با محوریت روایت حادثه سقوط هلیکوپتر رئیس‌جمهور و همراهان در دانشگاه صداوسیما اکران شد. این مراسم به همت تشکل جامعه رسانه اسلامی و با سخنرانی دکتر مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم برگزار شد.

مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، سخنان خود را با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در سالگرد شهادت رئیس‌جمهور و همراهانش آغاز کرد و گفت: «حضرت آقا فرمودند هرکدام از این شهیدان، رویش و پرورش‌یافته‌ی انقلاب اسلامی‌بودند که مظلومانه از دستشان دادیم.»

وی با تأکید بر ویژگی‌های شخصیتی شهید آیت‌الله رئیسی، تصریح کرد: «یکی از مهم‌ترین نکاتی که رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید داشتند، توسل، خشوع و توکل خالصانه این شهدا به خدا و اهل‌بیت (علیهم‌السلام) بود؛ خصلتی که در گفتار و رفتار شهید رئیسی کاملاً مشهود بود. او هیچ‌گاه تندی در زبان نداشت و حسن‌خلق، ویژگی بارز او بود. حتی در جلسات دونفره‌ای که با ایشان داشتم، کوچک‌ترین سخن نامناسبی از او نشنیدم.»

وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم در ادامه با اشاره به روحیه خستگی‌ناپذیر رئیس‌جمهور شهید گفت: «حضرت آقا نیز بر این ویژگی تأکید کردند. برای نمونه، پروژه راهبردی کریدور ارس که مورد توجه ویژه رهبر انقلاب بود، بیش از ۴۰ مرتبه توسط شهید رئیسی، چه به‌صورت حضوری و چه مجازی، پیگیری شد. ایشان اعتقاد داشتند اگر شخصاً وارد میدان شوند، روند پروژه با شتاب بیشتری پیش خواهد رفت.»

در ادامه این مراسم، دکتر بذرپاش به برخی از نتایج ملموس پیگیری‌های شخصی شهید رئیسی در عرصه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: «در حوزه فروش نفت، در آغاز دولت سیزدهم تنها ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه در روز به فروش می‌رسید. اما با پیگیری مستقیم شهید رئیسی، این رقم در اردیبهشت ۱۴۰۳ به یک میلیون و ۹۰۰ هزار بشکه در روز رسید.»

وی همچنین عملکرد دولت در مدیریت بحران کرونا را مثال‌زدنی دانست و اظهار کرد: «در ابتدای کار دولت، آمار فوتی‌های روزانه کرونا به بیش از ۷۰۰ نفر رسیده بود. اما تنها پس از پنج ماه، کشور به نقطه‌ای رسید که یک روز بدون فوتی نیز تجربه شد؛ دستاوردی که در بسیاری از کشورهای دیگر، از جمله آمریکا، در همان زمان مشاهده نشد. علاوه بر این، در همان زمان، منابع ریالی حداقلی بود، مردم ناامید، نگران و ناراحت بودند، و ذخایر منابع کالاهای اساسی ما که باید حداقل دو تا سه ماه را تأمین می‌کرد، تنها برای ۱۲ روز کفاف می‌داد. اما کشور خیلی سریع خودش را پیدا کرد.»

مهرداد بذرپاش با تأکید بر امیدآفرینی شهید رئیسی گفت: «او هرگز از جوانان ناامید نشد. با تدبیر ایشان و رهنمودهای رهبر انقلاب، کشور به مسیر رشد بازگشت و مردم دوباره به آینده امیدوار شدند.»

وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: «شهید رئیسی با صراحت اعلام کرد که شاگرد شهید بهشتی است و همان مسیر را در خدمت به مردم ادامه می‌دهد؛ مسیری که اساس آن تلاش صادقانه برای حل مسائل کشور بود.»

وی همچنین به رشد چشمگیر در حوزه مسکن اشاره کرد و گفت: «در حالی که در آغاز دولت، رشد ساخت‌وساز منفی یک درصد بود، با پیگیری‌های شهید رئیسی، در سال ۱۴۰۲ این شاخص به رشد مثبت ۷ درصد رسید. بسیاری از مخالفان با نادیده گرفتن این آمار سعی می‌کنند دو سال و هشت ماه دولت شهید رئیسی را با هشت سال دولت‌های دیگر مقایسه کنند که این ظلم و بی‌انصافی است.»

وی از دیگر اقدامات مؤثر دولت در حوزه قراردادهای بین‌المللی نیز سخن گفت و با اشاره به توسعه بندر چابهار و قرارداد با هند و چین افزود: «قرارداد توسعه با کشورهای صاحب‌راه مثل چین و هند، نخستین توافق با این دو کشور بود. در قرارداد چین که با اعزام معاون اول رئیس‌جمهور به این کشور به اجرا درآمد. همچنین در پروژه رشت-آستارا که با روس‌ها قرارداد بستیم، روسیه متعهد شد که ۱۸۰ میلیون تن ترانزیت را از ایران عبور دهد که سود زیادی برای ما داشت.»

دکتر بذرپاش در ادامه به افزایش چشمگیر آمار ترانزیت کالا اشاره کرد و گفت: «پیش از دولت شهید رئیسی، میانگین ترانزیت سالانه کالا حدود ۱۰ میلیون تن بود. این عدد در سال ۱۴۰۲ به ۱۷.۷ میلیون تن و در سال ۱۴۰۳ به ۲۰ میلیون تن رسید؛ افزایشی ۶۰ درصدی که نشانه موفقیت‌های عینی دولت سیزدهم است. در این شرایط، اگر دولت تا پایان سال ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کرد، می‌توانست به رقم ۲۶ میلیون تن ترانزیت هم برسد که عددی افسانه‌ای است.»

وی در پایان با اشاره به شخصیت اخلاقی شهید رئیسی خاطرنشان کرد: «ایشان هیچ‌گاه از منتقدانش شکایت نکرد و همواره کوشید تا فضای جلسات دولت از حاشیه دور بماند. معتقد بود که جدال و عصبانیت، مشکلی را حل نمی‌کند و تنها راه مؤثر، تلاش صبورانه و پیوسته برای خدمت است. روحیه توکل، حسن‌خلق و دائم‌الذکر بودن ایشان، محیطی سالم و انگیزه‌بخش برای همکارانش به‌وجود آورده بود.»

این مراسم با مرور خاطراتی از سبک مدیریتی، منش اخلاقی و روحیه انقلابی شهید رئیسی و یارانش، یاد و نام این شهدای خدمت را گرامی داشت و بر ادامه راه آن‌ها در مسیر حل مسائل کشور تأکید شد.

امتیاز شما