An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. اطلاعیه در خصوص نحوه پذیرش معرفی شدگان کد ۲۳ رشته‌های شرایط خاص
۱۴۰۲/۰۷/۲۳- ۱۰:۵۲ - مشاهده: ۳۵۵۴

اطلاعیه در خصوص نحوه پذیرش معرفی شدگان کد ۲۳ رشته‌های شرایط خاص

نحوه ﭘﺬﯾﺮش و مراجعه معرفی شدگان کد ۲۳ رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صداوسیما در آزﻣﻮن سراسری سال ۱۴۰۲
اطلاعیه در خصوص نحوه پذیرش معرفی شدگان کد ۲۳ رشته‌های شرایط خاص

تمامی داوطلبان معرفی شده‌ی واجد شرایط (صرفاً فهرست اسامی معرفی شدگان کد 23 پیوست این اطلاعیه)، لازم است از روز یکشنبه مورخ 1402/7/23 لغایت پایان روز دوشنبه مورخ 1402/7/24 با مراجعه به سامانه جامع آموزشی دانشگاه (سامانه گلستان) به نشانی http://golestan.iribu.ac.ir نسبت به ثبت‌نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک مورد نیاز برابر مفاد اطلاعیه شماره 1 (نحوه ﭘﺬیرش و مراجعه معرفی‌شدگان جهت انجام مصاحبه حضوری)، در بازه‌ی زمانی مذکور اقدام نمایند. بدیهی است پس از انقضای مهلت مقرر برای ثبت‌نام، هیچ‌گونه تقاضایی قابل پذیرش نمی‌باشد.

جهت اطلاع از تازه ترین اخبار و اطلاعیه‌ها در صفحات اجتماعی دانشگاه صداوسیما (بله / تلگرام / ایتا / اینستاگرام) عضو شوید

شایان ذکر است نظر به مهلت محدود ﺛﺒﺖﻧﺎم اینترنتی معرفی شدگان جهت بررسی اولیه مدارک و اعلام جدول زمانبندی داوطلبان مجاز به شرکت در مصاحبه حضوری، تاکید می‌شود قبل از اقدام به ثبت نام اینترنتی، ضمن مطالعه کامل اطلاعیه شماره 1، نکات ذیل را به دقت مطالعه فرمایید:
1)    مدارک مورد نیاز را برابر مفاد اطلاعیه شماره 1  آماده نمایید تا در زمان مقرر، بدون هیچ مشکل و در کمترین زمان نسبت به ثبت نام اینترنتی در سایت دانشگاه اقدام نمایید.
2)    با توجه به این که مرحله نخست ارزیابی داوطلبان، براساس اطلاعات ثبت شده و مدارک بارگذاری شده ایشان است و بر همین مبنا درخصوص دعوت داوطلب جهت انجام مصاحبه تصمیم گیری می‌شود، لازم است در ثبت اطلاعات خواسته شده، پاسخگویی به سوالات علمی و عمومی فرم های انتهای این اطلاعیه (به صورت تایپ شده)، نهایت دقت و صداقت لازم را داشته باشید. بدیهی است به مدارک ناقص به هیچ عنوان ترتیب اثر داده نخواهد شد و مسئولیت عدم بررسی پرونده و عدم دعوت به مصاحبه بر عهده داوطلب خواهد بود.
3)    هریک از معرفی شدگان کد 23 صرفاً برای یکی از کد رشته محلهای جدول بند الف اطلاعیه شماره 1 معرفی شدند و می‌بایست برای همان رشته و دوره، اقدام به ثبت‌نام، پرداخت هزینه و بارگذاری مدارک نمایند.
4)    پس از ثبت موقت مشخصات اولیه داوطلب و تعریف شناسه کاربری و گذر واژه جهت ورود به سامانه گلستان، ثبت‌نام الکترونیکی مصاحبه شامل چهار مرحله است؛ مرحله اول: تکمیل مشخصات داوطلب، مرحله دوم: پرداخت الکترونیکی هزینه بررسی اولیه پرونده الکترونیکی و انجام مصاحبه حضوری، مرحله سوم: بارگذاری مدارک لازم مطابق با مفاد اطلاعیه شماره 1 و مرحله چهارم: پرینت گواهی انجام ثبت‌نام.
5)    داوطلبانی که بررسی نسخه الکترونیکی مدارک ارسالی آنان در سامانه گلستان به تائید برسد و مجاز به شرکت در جلسه مصاحبه حضوری باشند، ضروری است طبق جدول زمانبندی اعلامی در اطلاعیه‌ی شماره 2 که روز سه شنبه مورخ  25 مهرماه در سایت دانشگاه به نشانی http://www.iribu.ac.ir قرار می‌گیرد، برای شرکت در جلسه مصاحبه (علمی و صلاحیت عمومی) اقدام نمایند. حضور داوطلب در ساعت و روز تعیین‌شده (این زمان غیر قابل تغییر است) برای مصاحبه الزامی است و عدم حضور (بدون دلیل موجهی که مورد پذیرش دانشگاه باشد) به منزله انصراف تلقی خواهد شد.
6)    مصاحبه حضوری در محل دانشگاه صداوسیما به نشانی تهران، خیابان ولیعصر(عج)، ابتدای بزرگراه آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی (نیایش)، جنب ورزشگاه انقلاب، برگزار می‌شود.
7)    ارائه پرینت گواهی انجام ثبت‌نام (که در مرحله آخر ثبت‌نام اینترنتی قابل دریافت است) جهت ورود به دانشگاه به منظور شرکت در جلسه مصاحبه حضوری الزامی می‌باشد.
8)    در ﺻـﻮرت ﺿـﺮورت ﺻـﺮﻓاً ﺷـﻤﺎره ﺗﻠﻔـﻦ‌های 22168540 ، 22168643 و 22168538 در ساعات اداری، ﭘﺎﺳﺨﮕﻮی داوﻃﻠﺒﺎن ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد.
فایل‌های مورد نیاز معرفی‌شدگان کد 23 رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صداوسیما درآزﻣﻮن سراسری سال 1402:
دانلود فایل pdf فهرست اسامی معرفی شدگان کد 23 آزمون سراسری سال 1402
دانلود فایل pdf اطلاعیه شماره 1 (نحوه ﭘﺬﯾﺮش و مراجعه معرفی شدگان جهت انجام مصاحبه حضوری)
دانلود فایل pdf راهنمای تصویری ثبت‌نام اینترنتی
دانلود فایل pdf فرم تعهدنامه داوطلب
دانلود فایل pdf و word فرم پرسشنامه مصاحبه علمی رشته‌های کاردانی فنی الکترونیک و کارشناسی مهندسی برق
دانلود فایل pdf و word فرم پرسشنامه مصاحبه علمی رشته ی کارشناسی روزنامه نگاری
دانلود فایل pdf و word فرم پرسشنامه مصاحبه علمی رشته‌ی کارشناسی کارگردانی تلویزیون
دانلود فایل pdf و word فرم پرسشنامه مصاحبه علمی رشته‌ی کارشناسی تلویزیون و هنرهای دیجیتال
دانلود فایل pdf و word فرم پرسشنامه مصاحبه عمومی داوطلب
دانلود فایل pdf و word فرم مشخصات بررسی صلاحیت عمومی داوطلب