An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. دانشگاه صداوسیما از ۲۰ تا ۳۱ مردادماه تعطیل است
۱۴۰۳/۰۵/۱۶- ۱۴:۰۰ - مشاهده: ۲۵۰

دانشگاه صداوسیما از ۲۰ تا ۳۱ مردادماه تعطیل است

به اطلاع می‌رساند مطابق با روال سنوات گذشته و به منظور تجمیع مرخصی کارکنان و صرفه جویی در مصرف انرژی، دانشگاه صداوسیما از تاریخ ۲۰ تا ۳۱ مردادماه تعطیل است.
دانشگاه صداوسیما از ۲۰ تا ۳۱ مردادماه تعطیل است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، به اطلاع دانشجویان و مراجعین محترم دانشگاه می‌رساند طبق روال سنوات گذشته و بر اساس مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه صداوسیما در خصوص تعطیلات تابستانی، این دانشگاه از تاریخ ۲۰ تا ۳۱ مردادماه تعطیل است.
لذا خواهشمند است جهت انجام امور اداری ضروری حداکثر تا روز چهارشنبه ۱۷مردادماه به دانشگاه مراجعه نموده و یا بعد از این تعطیلات مراجعه نمایند.
شایان ذکر است که دوره‌های کارآموزی و کارورزی دانشجویان طبق برنامه‌های اعلامی دانشکده‌ها در این مدت برقرار خواهد بود و خوابگاه‌ها نیز برای دانشجویان واجد شرایط باز است.