An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. مسابقه کتابخوانی مبارزه پیروز + دانلود منابع آزمون
۱۴۰۳/۰۵/۰۲- ۱۲:۲۰ - مشاهده: ۴۳۹

مسابقه کتابخوانی مبارزه پیروز + دانلود منابع آزمون

مسابقه کتابخوانی «مبارزه پیروز» به مناسبت ایام سوگواری سالار و سرور شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و با همت روابط عمومی دانشگاه و کانون کتاب و کتابخوانی برگزار می‌شود.
مسابقه کتابخوانی مبارزه پیروز + دانلود منابع آزمون

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، منابع این آزمون از دو کتاب «مبارزه پیروز» اثر استاد شهید آیت الله بهشتی و کتاب «فتح خون» اثر شهید سیدمرتضی آوینی است. این مسابقه مختص اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه صداوسیماست و به نفرات اول تا سوم هدایای نقدی ارزنده ای تعلق می‌گیرد. این مسابقه به صورت آنلاین در روز سه شنبه 16 مردادماه برگزار می‌شود. (اطلاعات مربوط به برگزاری مسابقه متعاقباً از طریق همین سایت و شبکه‌های اجتماعی دانشگاه منتشر می‌شود.)

کتاب مبارزه پیروز متشکل از یک مقاله از شهید بهشتی به همین نام و نیز چهار سخنرانی است که در سالهای اقامت در آلمان و مسئولیت مرکز اسلامی‌هامبورگ ایراد شده است. شهید بهشتی در این سخنرانی به شرح مبارزه و اثرات آن در انسان و نیز شرایط مبارزه پیروز که مبتنی بر شروط: تعیین هدف، روش صحیح و مرد عمل بودن است، پرداخته و هدف قیام امام حسین(ع) را نه صرف به دستگیری حکومت بلکه گشودن راهی برای شناخت حق از باطل دانسته و بر اساس مزاق تشکیلاتی خویش، اهمیت ایجاد شبکه ارتباطی صحیح را هم در کسب توفیق در مبارزه توضیح داده است.

کتاب «فتح خون» نیز نوشتهٔ سیدمرتضی آوینی است. این اثر، که احتمالاً در ماه محرم و سال ۱۳۶۶ نوشته شده، روایت محرم نیز نام گرفته است؛ نویسنده با نثری شاعرانه به روایت رخدادهای ماه محرم پرداخته است. کتاب فتح خون در ۱۰ بخش نوشته شده است. آوینی در این روایت تاریخی-ادبی، به مواردی همچون «ماجراهایِ پس از شهادت امام حسن مجتبی (ع)»، «غروب تاسوعا» و «اعمالِ حُرّ بن یزید ریاحی» پرداخته است.

مسابقه روز سه شنبه مورخ 16 مرداد ساعت 9 صبح برگزار می‌شود. مدت زمان شرکت در آزمون آنلاین 20 دقیقه می‌باشد.

جهت شرکت در مسابقه روی این لینک کلیک نمائید.

«توجه: حضور خانواده محترم اساتید و کارکنان در مسابقه بلامانع است»

جهت دانلود کتاب مبارزه پیروز اینجا کلیک کنید

جهت دانلود کتاب فتح خون اینجا کلیک کنید