An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری دوره کارشناسی ارشد
۱۴۰۳/۰۴/۱۷- ۱۸:۰۷ - مشاهده: ۲۸۳۶

جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری دوره کارشناسی ارشد

اطلاعیه شماره ۲: جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی) داوطلبان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صداوسیما
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری دوره کارشناسی ارشد

بدین‌وسیله به اطلاع داوطلبانی که فهرست اسامی آنان در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به عنوان معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صداوسیما در آزمون کارشناسی ارشد سال 1403 درج گردیده و در زمان مقرر نسبت به ثبت‌نام اینترنتی و بارگذاری (صحیح و کامل) مدارک لازم در سامانه‌ی گلستان این دانشگاه اقدام نموده اند، می رساند پس از ﺑﺮرﺳﻲ پرونده الکترونیکی، داوطلبانی که مجاز به شرکت در جلسه مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی) شدند براساس جدول زمان‌بندی مشخص شده در پیوست این اطلاعیه، جهت انجام مراحل مصاحبه به نشانی تهران، خیابان ولیعصر(عج)، ابتدای بزرگراه آیت اله‌هاشمی رفسنجانی (نیایش)، دانشگاه صداوسیما مراجعه نمایند.

جهت اطلاع از تازه ترین اخبار و اطلاعیه‌ها در صفحات اجتماعی دانشگاه صداوسیما (بله / تلگرام / ایتا / اینستاگرام) عضو شوید

تذکرات مهم:
1)    پرینت گواهی ثبت‌نام اینترنتی در سیستم گلستان، مجوز ورود به دانشگاه و انجام مصاحبه می‌باشد.
2)    عدم مراجعه داوطلبان طبق جدول زمان‌بندی اعلام شده به منزله انصراف تلقی شده و فرصت دیگری برای انجام مراحل مذکور وجود نخواهد داشت و هیچ اعتراضی وارد نخواهد بود.
3)    با توجه به اینکه زمان‌بندی اعلام شده تقریبی است، تا حدود سه ساعت بعد از زمان اعلام شده را جهت مصاحبه خود، برنامه‌ریزی کنید.
4)    داوطلب حداقل پانزده دقیقه قبل از ساعت تعیین شده در جدول زمان‌بندی، برای انجام امور پذیرش حضور داشته باشد.
5)    شرکت در هر دو مرحله ارزیابی علمی و صلاحیت عمومی‌برای تمامی داوطلبان الزامیست و عدم مراجعه داوطلبان در هریک از مراحل مصاحبه به منزله انصراف قطعی وی تلقی می‌شود.
6)    نتیجه نهایی آزمون کارشناسی ارشد 1403سال از طریق سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد و در هیچ یک از مراحل پذیرش و مصاحبه امکان تجدید نظر وجود ندارد.

دانلود جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری