An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. تقدیر از استادان نمونه دانشگاه صداوسیما با حضور رئیس سازمان
۱۴۰۳/۰۲/۱۸- ۱۵:۲۴ - مشاهده: ۹۹۳

تقدیر از استادان نمونه دانشگاه صداوسیما با حضور رئیس سازمان

آئین گرامی‌داشت مقام معلّم و تقدیر از استادان نمونه دانشگاه صداوسیما با حضور دکتر پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما و اعضای هیئت علمی دانشگاه در تالار شهید سلیمانی برگزار شد.
تقدیر از استادان نمونه دانشگاه صداوسیما با حضور رئیس سازمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، آئین گرامی‌داشت مقام معلّم و تقدیر از استادان نمونه دانشگاه صداوسیما دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور دکتر پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما و اعضای هیئت علمی دانشگاه در تالار شهید سلیمانی برگزار شد.در ابتدای این نشست دکتر شهاب اسفندیاری، رئیس دانشگاه صداوسیما با گرامی‌داشت مقام معلم، اعضای هیات علمی را مفاخر دانشگاه، مشعل‌های فروزان علم، معرفت و آگاهی و تربیت‌کنندگان نسل آینده رسانه ملی دانست و گفت: برای بنده مزید امتنان و افتخار است که امروز بزرگانی به افتخار بازنشستگی نائل شده‌اند هم در جمع ما حضور دارند. کسانی که عمری در این دانشگاه برای آموزش و پژوهش زحمت کشیدند‌. افتخارات همه این استادان موجب درخشش دانشگاه در عرصه‌های علمی، پژوهشی و ارتقای ۲۹ رتبه‌ای جایگاه دانشگاه صداوسیما در رتبه‌بندی‌های دانشگاهی شده است.
اسفندیاری افزود: رؤیای ما این است که این دانشگاه روزی در جایگاه معتبر جهانی قرار گیرد و دانشجویانی از سراسر جهان داشته باشد و در عرصه‌های مختلف رسانه با اتکا به مبانی دینی و فرهنگی خودمان حرف برای گفتن داشته باشد. در پایان این مراسم از استادان نمونه دانشگاه تقدیر شد. بر این اساس خانم ویدا همراز از دانشکده تولید رادیو و تلویزیون، آقای محمدعلی هرمزی زاده از دانشکده ارتباطات و رسانه، آقای محمد نوری فرد از دانشکده فنی و مهندسی رسانه، آقای کمال اکبری از دانشکده دین و رسانه، آقای پویا صالحی از دانشکده هنرهای دیجیتال و آقای حجت الاسلام و المسلمین قمرزاده از گروه معارف اسلامی و دروس عمومی دانشگاه به عنوان استادان نمونه دانشگاه در سال تحصیلی جاری معرفی شدند. همچنین در این بخش از آقای سیدمحمدمهدی موسوی‌مهر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به عنوان «مدیر نمونه هیئت علمی» تقدیر شد.