An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. تفاهم پنج عضو شورای معاونان رسانه ملی برای گسترش فعالیت‌های پژوهشکده سیاست‌گذاری و تنظیم‌گری رسانه
۱۴۰۳/۰۲/۰۵- ۱۱:۲۲ - مشاهده: ۹۷۳

پنجمین جلسه شورای سیاست‌گذاری پژوهشکده سیاست‌گذاری و تنظیم‌گری رسانه با حضور اعضای شورای سیاست‌گذاری در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
تفاهم پنج عضو شورای معاونان رسانه ملی  برای گسترش فعالیت‌های پژوهشکده سیاست‌گذاری و تنظیم‌گری رسانه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، در روز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، پنجمین جلسه شورای سیاست‌گذاری پژوهشکده سیاست‌گذاری و تنظیم‌گری رسانه با حضور دکتر شهاب اسفندیاری، رئیس دانشگاه صداوسیما و رئیس این شورا، و همچنین جناب آقای مهندس سعید مقیسه، رئیس سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا)، جناب آقای غلامرضا نوری، معاون فضای مجازی رسانه ملی، دکتر شاهید مظفری، رئیس مرکز طرح و برنامه و بودجه سازمان صداوسیما، دکتر محسن شاکری‌نژاد، رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما، دکتر محمدحسین ساعی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، دکتر عزیزالله سالاری، معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر علی رجب‌زاده طهماسبی، رئیس پژوهشکده سیاست‌گذاری و تنظیم‌گری رسانه و مدیران گروه‌های پژوهشی پژوهشکده در محل دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
در این نشست مهم، که با حضور اعضای جدید شورای سیاست‌گذاری از جمله رئیس مرکز طرح و برنامه و بودجه سازمان صداوسیما همراه بود، به مباحث کلیدی در راستای ارتقای فعالیت‌های پژوهشی این نهاد پرداخته شد. دکتر رجب‌زاده طهماسبی، رئیس پژوهشکده، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد سال ۱۴۰۲ و تشریح برنامه‌های آتی، بر نقش‌محوری پژوهش‌های کاربردی و مسأله‌محور در حوزه سیاست‌گذاری و تنظیم‌گری رسانه تأکید کرد.
حاضران در این نشست، با تبادل نظر پیرامون چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی پژوهشکده، در راستای تسهیل و تسریع فرآیند تخصیص بودجه به طرح‌های پژوهشی و اولویت های پژوهشی در سال ۱۴۰۳ تفاهم و توافق کردند.