An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. انتصاب «سرپرست معاونت برنامه ریزی، مالی و پشتیبانی» و «سرپرست مرکز رشد و نوآوری هنر و رسانه» دانشگاه صداوسیما
۱۴۰۳/۰۲/۰۱- ۱۶:۲۷ - مشاهده: ۳۸۴

دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صداوسیما در احکامی جداگانه «سرپرست معاونت برنامه ریزی، مالی و پشتیبانی» و «سرپرست مرکز رشد و نوآوری هنر و رسانه» دانشگاه صداوسیما را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما؛ دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه، طی حکمی دکتر حسین خواجه جعفری را به سمت «سرپرست معاونت برنامه ریزی، مالی و پشتیبانی» منصوب و از خدمات جهادگرانه، ارزنده و ماندگار جناب آقای سیدعارف علوی در مدت طولانی تصدی مسئولیت تشکر و قدردانی کرد.

در بخشی از متن این حکم آمده است:

«این معاونت در دوره پنج ساله مسئولیت برادر گرامی جناب آقای علوی شاهد تحول و پیشرفت در انضباط اداری و مالی، شفافیت برنامه ریزی و بودجه، نوسازی فضاها و امکانات آموزشی و دانشجویی، و بهینه سازی خدمات اداری و رفاهی بود. ضروری است حرکت جهادی در این زمینه‌ها جهت تکمیل اهداف برنامه راهبردی پنج ساله و حفظ و ارتقای کیفیت خدمات با قوت ادامه یابد.»

دکتر اسفندیاری در حکم دیگری سیدعارف علوی را به سمت «مشاور رئیس دانشگاه و سرپرست مرکز رشد و نوآوری هنر و رسانه» منصوب کرد. در بخشی از متن حکم آمده است:

«با عنایت به تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان در مجلس شورای اسلامی در سال 1401 و فراهم آمدن بستر قانونی برای تأسیس سازمان سرمایه گذاری و توسعه توسط دانشگاه‌ها، و نظر به هماهنگی به عمل آمده با معاونت منابع مالی و سرمایه انسانی سازمان انتظار می رود در راستای تأسیس این سازمان برنامه ریزی و اقدامات لازم را در دستور کار قرار دهید. همچنین تداوم و پیگیری فعالیت های ارزشمند در راستای تأسیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه مورد انتظار است.»

گفتنی است دکتر خواجه جعفری دارای مدرک دکتری مدیریت رسانه از دانشگاه تهران است. وی در کارنامه مدیریتی خود سابقه مدیریت فنی دفتر صدا و سیمای بغداد – عراق ، مدیریت سیستم‌های چند رسانه‌ای اداره کل پشتیبانی فنی صداوسیما، مدیرکل فنی معاونت سیاسی، مدیر اداره ارتباط با اتحادیه‌ها و مجامع رسانه‌ای مرکز بین الملل و مدیر مرکز رشد و نوآوری هنر و رسانه دانشگاه صداوسیما را دارد.