An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. بیانیه بسیج اساتید دانشگاه صدا و سیما در پی عملیات غرور آفرین سپاه اسلام
۱۴۰۳/۰۱/۲۹- ۱۲:۲۱ - مشاهده: ۲۰۰

بیانیه بسیج اساتید دانشگاه صدا و سیما در پی عملیات غرور آفرین سپاه اسلام

بسیج اساتید دانشگاه صداوسیما در بیانیه‌ای ضمن پاسداشت مجاهدت‌های رزمندگان محور مقاومت در عملیات وعده صادق به تبیین و روشنگری پیرامون این حرکت تنبیهی پرداخت.
بیانیه بسیج اساتید دانشگاه صدا و سیما در پی عملیات غرور آفرین سپاه اسلام

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، در متن این بیانیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آله و حصن ثغور المسلمین بعزتک و اید حماتها بقوتک و اسبغ عطایاهم من جدتک

سرانجام پس ازچند روز انتظار، سپاه همیشه افتخار حمله تروریستی اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق را پاسخ داد. از این رو نکاتی چند، پیرامون این حرکت تنبیهی جهت تبیین و روشنگری ایراد می‌گردد:
1 - وعده صادق در چارچوب حقوق بین الملل ماده 51 منشور ملل متحد و بر مبنای اصل دفاع مشروع و در قالب جنگ ترکیبی و با عبور از راهبرد صبر استراتژیک و با ابتکار دیپلماتیک و با رعایت مسائل اخلاقی و تکیه بر تاکتیک ضربه از خاک و در پاسخ به جنایات و تجاوزهای متعدد رژیم صهیونیستی از جمله حمله به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق و به شهادت رساندن تعدادی از مستشاران جمهوری اسلامی ایران در کشور سوریه صورت گرفته است.
2- انجام این عملیات یک ضرورت اجتناب‌ ناپذیر در راستای تأمین امنیت ملی، حفظ و ارتقای سطح بازدارندگی نظامی در برابر تهدیدات دشمن و یک مطالبه برحق عمومی و بر اساس عزم و اراده ملی و با ماهیت کاملاً دفاعی انجام شده است.
3- یکی از مهمترین‌ اهداف این حمله، ضربه به پایگاه هوایی «نواتیم» در جنوب اسرائیل بود؛ پایگاهی در منطقه صحرای نقب و در نزدیکی شهر بئر‌السبع، مقر اطلاعاتی دشمن صهیونیستی در منطقه «جبل الشیخ» و پایگاه هوایی «نواتیم» بوده است که از این دو پایگاه برای حمله به محل کنسولگری ایران در دمشق استفاده شده بود.
4- قبل از شروع عملیات، پنتاگون با هشت منطقه ی دفاعی موشکی و سایر قدرت های جهانی مثل فرانسه، انگلیس و آلمان با آخرین فناوری‌ها و سیستم های مافوق پیشرفته ی ضدموشکی با 6 لایه ی آتش باری و 6 ناو ضدموشکی در میدان عملیات برای ضد حمله فعال بودند.
5- علیرغم آمادگی و آرایش صورت گرفته، پهپادهای لشگر اسلام از پنج منطقه، گنبد آهنین و فلاخ داوود را درگیر کردند. سپس موشک بالستیک و بعد از آن موشک های بارشی برای درگیری سپر دوم سامانه‌های پدافندی دشمن وارد عمل شدند و تنبیه دسته جمعی وعده صادق رخ نمود.
6- پس از پاسخ موشکی ایران عزیز اسلامی، دو قرائت متفاوت و متضاد از آن در سطح محافل رسانه‌ای و کارشناسی ارائه شد که یک قرائت با نگاهی تقلیل‌گرایانه، آن را یک عملیات نه‌ چندان گسترده ارزیابی می‌کند. در مقابل بخشی از تحلیلگران و رسانه‌ها هم تأکید دارند که حمله ایران صفحه جدیدی از موازنه قوا و نقطه عطفی در معادلات خاورمیانه خواهد بود.
چنانچه این عملیات از نگاه اول ارزیابی گردد، نفس رسیدن پرتابه‌های ایران یک نقطه عطف در تغییر معادلات منطقه خاورمیانه می‌باشد و ‌به چالش کشیدن تنها قدرت هسته‌ای خاورمیانه را بیانگر است که از این زاویه نیز قابل تقدیر است و حکایت از این دارد که تهران به چنان توان بازدارندگی رسیده است که علاوه بر به چالش کشیدن‌ تنها قدرت هسته‌ای جهان این پتانسیل را هم در خود می‌بیند که تنها قدرت هسته‌ای نظامی خاورمیانه را هم به چالش بکشد و اما در قرائت دوم، این عملیات، تمام راهبردهای امنیتی و نظامی اسرائیل را به شکل جدی تحت‌الشعاع قرار داده است، با امعان نظر به اینکه سیاست بنیامین نتانیاهو در شرایط کنونی برای فرار از برکناری و خداحافظی از عالم سیاست و قدرت، ایجاد یک جنگ منطقه‌ای و درگیری مستقیم با ایران است، اما باید گفت نخست‌وزیر سرزمین اشغالی انتظار این سطح از پاسخ گسترده و وسیع تهران را نداشت و تمام معادلاتی که از سوی نتانیاهو برای جنگ با ایران چیده شده بود، به هم خورد. در واقع عملیات تنبیهی ایران علیه اسرائیل، اولین گام در راستای خارج کردن رژیم غاصب از موقعیت و ذیل برچسب یک «دولت استثنایی فعال مایشاء» است. و مجبور خواهد شد امتیازاتی جدی برای تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی در کنار خود پرداخت کند.
7- هدف از این اقدام نظامی تلافی جویانه و متناسب، و پیش از اینکه واردکردن ضربه جدی به تأسیسات و زیرساخت‌ها و نظامیان رژیم اسرائیل باشد، تنظیم و تثبیت معادله جدید بازدارندگی بر اساس شرایط پس از عملیات «طوفان الاقصی» در منطقه غرب آسیاست. اگر جلوی پیشروی گام به گام اسرائیل در تنظیم معادله بازدارندگی در منطقه پس از عملیات طوفان الاقصی با پاسخی مستقیم گرفته نمی‌شد اسرائیل جسارت بیشتری برای تداوم حملات خود علیه دارایی‌های ایران در منطقه به دست می آورد و معادله بازدارندگی مورد نظر خود را بر ایران عزیز اسلامی تحمیل می‌کرد.
8- از سوی دیگر تهران می خواهد با انجام این اقدام خط قرمزهای جدیدی برای اسرائیل وضع کند تا اگر اسرائیل زین پس بخواهد به نظامیان، دارایی‌ها، اتباع و اماکن متعلق به ایران در سوریه یا در هر نقطه دیگری در منطقه حمله کند، با پاسخ نظامی مستقیم از داخل خاک ایران مواجه خواهد شد. در واقع جمهوری اسلامی ایران در یک پیچ تاریخی مهم و سرنوشت ساز، اقتدار، عزت و درایت خود را در مواجهه با تحولات پیچیده منطقه‌ای و بین المللی به اثبات رساند.
8- این حماسه بزرگ در بطن خود پیام مهم برای نظام بین الملل و افکار عمومی جهان داشت و آن اینکه دوران سلطه پوشالی و ادعایی واشنگتن و متحدان تل آویو بر منطقه نیز رسماً پایان یافته است. قواعد و مؤلفه‌های قدرت در منطقه را هم اکنون نه دموکرات‌ها و‌ جمهوری خواهان آمریکا، نه احزاب سنتی و مداخله گر اروپایی و نه مهره‌های بازی غرب در منطقه، بلکه جبهه مقاومت تعیین می‌کند.
9- نکته دیگر اینکه در جریان عملیات موفقیت آمیز صورت گرفته، شاهد انسجام فوق العاده راهبردی-تاکتیکی اضلاع جبهه مقاومت در عراق، یمن و لبنان و فلسطین شدیم و صحت شکل گیری منظومه گفتمانی و عملیاتی مقاومت در سطحی وسیع و کاربردی رخ نمود و نشان داد از این پس منظومه مقاومت بیش از پیش در اذهان و افکار عمومی دنیا مصداق خواهد یافت و بایسته‌های خود را در برابر دشمن به گونه‌ای آموخته و هضم کرده که جایی برای قمار منطقه‌ای و ریسک پذیری ژئو پلیتیکی دشمن باقی نمی‌گذارد.
10- اگرچه این عملیات فتح قریب و مبین را وعده داد ولی فتح مطلق مقاومت را پروراند و از این باب این سلحشوری برای جامعه دانشگاهی خصوصاً مجموعه ولایت مدار خانواده دانشگاه صدا و سیما قابل تقدیر و تکریم و مورد پشتیبانی است.

و ما النصر الا من عندالله
بسیج اساتید دانشگاه صدا و سیما