An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. پیام نوروزی رئیس دانشگاه صداوسیما
۱۴۰۳/۰۱/۰۱- ۰۰:۳۸ - مشاهده: ۲۱۶

پیام نوروزی رئیس دانشگاه صداوسیما

دکتر شهاب اسفندیاری، رئیس دانشگاه صداوسیما، با صدور پیامی، فرارسیدن عید نوروز و حلول ماه مبارک رمضان را به دانشگاهیان تبریک گفت.
پیام نوروزی  رئیس دانشگاه صداوسیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، در پیام دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صداوسیما، به مناسبت فرارسیدن عید نوروز و حلول ماه مبارک رمضان آمده است:

بسم الله النور

امروز جمال تو بر دیده مبارک باد
بر ما هوس تازه پیچیده مبارک باد
خوبان چو رخت دیده، افتاده و لغزیده
دل بر در این خانه، لغزیده مبارک باد
نوروز رخت دیدم خوش اشک بباریدم
نوروز و چنین باران باریده مبارک باد

استادان گران‌مایه، همکاران ارجمند و دانشجویان عزیز؛
عید نوروز و بهار طبیعت امسال با ماه مبارک رمضان و میلاد کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی (عج) مقارن و متبرک شده است. این تقارن فرخنده را به فال نیک گرفته و ضمن عرض تبریک به یکایک شما گرامیان، از خداوند متعال عافیت، برکت، شادکامی و موفقیت برای همه شما و خانواده‌های محترم در سال ۱۴۰۳ مسئلت دارم. امیدوارم در سال جدید ملت بزرگ ایران شاهد بهترین تقدیرها باشد و به فضل الهی شرّ خصم صهیون از سر ملت مظلوم فلسطین رفع شود.
در فهرست دستاوردهای مختلف این سال، بی‌تردید ارتقاء ۲۹ پله‌ای جایگاه دانشگاه صداوسیما در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بزرگترین افتخار بود. این دستاورد و اعتلای نام و نشان دانشگاه در واقع حاصل تلاش جمعی و مجاهدت ارزنده‌ی همه‌ی استادان، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در سال‌های اخیر بود که موجبات تقدیر و تحسین وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری را نیز فراهم آورد.
برگزاری همایش ملی «رسانه و مناسک» از دیگر فعالیت‌های شاخص دانشگاه در سال ۱۴۰۲ بود. این همایش به یکی از مهمترین مسائل چالش‌برانگیز رسانه‌ ملی می‌پرداخت و علاوه بر مطالعه، نقد و تحلیل ابعاد گوناگون بازنمایی مناسک دینی و آیین‌های ملی در رسانه در قالب ده‌ها مقاله علمی و پژوهشی، یک بسته‌ی سیاست‌گذاری کاربردی نیز در این موضوع به رسانه ملی ارائه کرد.
این موفقیت‌ها و سایر فعالیت‌های ارزشمند در حوزه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی، اداری، مالی و پشتیبانی، فنی و انفورماتیک، تولید دانشجویی، امور بین الملل، روابط عمومی، آموزش‌های آزاد، جذب، تبدیل وضعیت و ارتقاء اعضای هیات علمی و صیانت و حفاظت بدون زحمات ارزنده استادان ارجمند، تلاش‌های صادقانه مدیران و کارکنان شریف، و همت و سخت‌کوشی دانشجویان عزیز امکان‌پذیر نبود. در این روز نخست سال ۱۴۰۳ از همگی شما عزیزان و بزرگواران صمیمانه تشکر و قدردانی کرده و از پروردگار یکتا می‌خواهم که در ایام نوروز ‌بهترین لحظات را در کنار خانواده‌های محترم داشته باشید.

شهاب اسفندیاری
رئیس دانشگاه صدا و سیما