An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. تقدیر دبیرکل ABU از دانشگاه صداوسیما
۱۴۰۲/۱۲/۱۶- ۰۷:۰۲ - مشاهده: ۲۶۱

تقدیر دبیرکل ABU از دانشگاه صداوسیما

احمد ندیم دبیرکل رادیو تلویزیون‌های آسیا اقیانوسیه در نامه‌ای به رئیس دانشگاه صداوسیما از میزبانی شایسته دانشگاه در جریان بازدیدش قدردانی کرد.
تقدیر دبیرکل ABU از دانشگاه صداوسیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، احمد ندیم دبیرکل اتحادیه رادیو تلویزیون‌های آسیا اقیانوسیه (ABU) در نامه ای به رئیس دانشگاه ضمن قدردانی از میزبانی شایسته این دانشگاه در جریان بازدیدشان از دانشگاه صداوسیما نوشت:

مایلم عمیق‌ترین قدردانی خود را از استقبال گرم و مهمان نوازی ویژه شما در بازدید اخیرم از دانشگاه صدا و سیما ابراز نمایم باعث بسی افتخار اینجانب بود که فرصت دیدار از دانشگاه شما در اختیار بنده قرار گرفت و در گفتگوهای پربار با هدف افزایش همکاری و تعامل در چشم انداز پخش رسانه‌ای در منطقه آسیا و اقیانوسیه شرکت نمودم.
مایلم صمیمانه قدردانی خود را از راهنمایی و حمایت‌های روشنگرانه ای ابراز کنم که شما و همکارانتان در طول بازدید اینجانب ارائه کرده‌اید مدیریت و تعهد شما برای تقویت همکاری‌ها در راستای پیشبرد برنامه‌های توسعه صنعت رادیو و تلویزیون واقعاً قابل ستایش است بحث‌هایی که ما در مورد برنامه‌های آموزشی پیشرفته تولیدات مشترک اشتراک گذاری تخصص فنی و کاوش در سرمایه‌گذاری‌های صنعت برودکست داشتیم بسیار ارزشمند و روشن کننده بود.
تعهد دانشگاه صدا و سیما نسبت به بهبود چشم انداز صنعت برودکست کاملاً مشهود است و من مطمئن هستم که با تلاش‌های مشترک خود می‌توانیم به گام‌های مهمی در این راستا برسیم.
تبادل دانش و تخصص بین دانشگاه صدا و سیما و ABU بدون شک به رشد و توسعه صنعت برودکست و در نهایت به نفع مخاطبان در مناطق مختلف کمک شایانی خواهد کرد.
بار دیگر از شما و همکاران در دانشگاه به خاطر مهمان نوازی و بحث‌های سازنده‌ای که با هم در میان داشتیم از صمیم قلب قدردانی می‌کنم.
از فرصت پدید آمده برای تعمیق همکاری بین ABU و دانشگاه صدا و سیما سپاسگزارم و مطمئن هستم که با هم در ماموریت مشترک خود برای ارتقای چشم انداز پخش رسانه‌ای در منطقه آسیا و اقیانوسیه به موفقیت بزرگی دست خواهیم یافت.
لطفاً صمیمانه قدردانی من را به همه دست‌اندرکاران به خاطر سازماندهی و تسهیل بازدید اینجانب برسانید.
مشتاقانه منتظر فرصتی برای ادامه همکاری و مشارکت بین سازمان‌هایمان در آینده نزدیک هستیم.