An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. ویژه برنامه جشن نیمه شعبان و روز مهندس برگزار شد
۱۴۰۲/۱۲/۰۸- ۰۹:۱۵ - مشاهده: ۳۹۷

ویژه برنامه جشن نیمه شعبان و روز مهندس برگزار شد

ویژه برنامه جشن نیمه شعبان و روز مهندس به میزبانی انجمن علمی‌برق شهید ولیان و با حضور مهندس منوچهر آسنجرانی مدیر آموزش معاونت توسعه و فناوری رسانه در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
ویژه برنامه جشن نیمه شعبان و روز مهندس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، روز دوشنبه هفتم اسفند ماه ویژه برنامه ی جشن نیمه شعبان و روز مهندس به میزبانی انجمن علمی‌برق شهید ولیان در سالن آمفی تئاتر شهید سلیمانی برگزار شد که در این برنامه، مهندس منوچهر آسنجرانی مدیر آموزش معاونت توسعه و فناوری رسانه حضور داشت.
در ابتدای این برنامه دکتر راهیل مهدیان رئیس دانشکده فنی و مهندسی رسانه ضمن تبریک این روز گفت: یکی از دانشمندانی که در کشور ما تلاش های بسیاری در عرصه علم و پاسداری از آن داشتند دانشمند بزرگ خواجه نصیرالدین طوسی بود که موجب پیشرفت های زیادی در این مرز و بوم شد. این حکیم بزرگ در زمان حکام مغول و ویرانی علم و دانش در ایران، حدود چهارصد هزار جلد کتاب جمع آوری کرد و شاگردان متعددی را تعلیم داد. ایشان همچنین رصدخانه ی مراغه را تأسیس و زحمات بسیاری را در پی رشد آن به سر انجام رسانید.
امروزه باید باور داشته باشیم آنچه که برای جامعه انجام میدهیم و در پی آنیم قطعاً بدون ثمر نخواهد بود. باید بدانیم اگر به دنبال توانایی و اقتدار هستیم مهم ترین فاکتور برای رسیدن به این موارد علم و دانش است. اما باید معنای علم را درست تفسیر کنیم تا دچار انحراف نشویم. دو مؤلفه اساسی که باعث آموختن علم می‌شود تکرار و احساس لذت است که در کنار این‌ها عوامل دیگری نیز نقش دارند. در واقع ما باید کاربرد اصلی این موارد را درک کنیم تا با تکرار و ممارست به آنها دست یابیم.
در ادامه مهندس آسنجرانی مدیر آموزش معاونت توسعه و فناوری رسانه ضمن تبریک روز مهندس به دانشجویان دانشگاه گفت: همه ما می دانیم انسان‌های موفق بسیار زیادی وجود داشتند که شکست های مختلفی را در زندگی شان تجربه کردند اما لحظه‌ای مسیر خود را کج نکردند و با انگیزه تر از پیش ادامه دادند. کسانی که روزی هیچ پشتیبانی نداشتند اما آگاهیم که سرانجام با ممارستشان به موفقیت دست یافتند.
متاسفانه یکی از مشکلاتی که در میان ما وجود دارد این است که بسیاری از کسانی که در حال حاضر در حال فراگیری علم و تحصیل هستند عمده تمرکزشان صرفاً بر روی گرفتن مدرک است. به عقیده ی بنده باید از این موارد گذشت و علم را با دیدگاه متفاوت تری درک کرد.
آسنجرانی ادامه داد: شاید زمانی مردم در پاسخ به این پرسش که علم بهتر است یا ثروت علم را بر می‌گزیدند اما امروز این مسئله کاملاً تغییر کرده است. امروزه شما دانشجویان در دوره ای مشغول تحصیل هستید که بستر زیادی برای رشد و پیشرفت فراهم است و همه شما تحولات عظیمی را که در این زمینه در حال رخ دادن است دیده اید.
اما سؤال اینجاست که با وجود همه این امکانات شما چه تصمیمی می‌گیرید و چه برنامه‌هایی را برای زندگیتان برمی‌گزینید. همچنین باید این نکته را عرض کنم که شماها اساتیدی از جنس خود و دلسوز دارید که همیشه مشتاق کمک کردن به شما هستند و قطعاً باید از این موقعیت استفاده کنید. این را همیشه به یاد داشته باشید که بسیاری از موفقیت های بزرگ از کارها و تلاش های بسیار کوچک شروع شده اند پس حتماً به خود اطمینان داشته باشید.
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صداوسیما نیز در انتهای مراسم با گرامیداشت روز مهندس و ایام شعبانیه از زحمات کلیه همکاران، معاونان و دانشجویانی که در امر آموزش و پژوهش تلاش های فراوانی انجام میدهند قدردانی کرد.
گفتنی است در این برنامه بخش های متنوعی از جمله مولودی خوانی، مسابقه و موسیقی زنده توسط دانشجویان اجرا شد.

خبرنگار: مطهره سمیع

عکاس: علی محسنی