An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. مراسم عزاداری دهه دوم فاطمیه (س) و بزرگداشت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.
۱۴۰۰/۱۰/۱۸- ۱۰:۲۷ - مشاهده: ۲۲۳۹

سخنرانان این مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین سوزنچی، حجت الاسلام نصرالله پژمان فر، حجت الاسلام حسن جمشیدی بودند.

این مراسم باشعرخوانی جناب آقای احمد بابایی و جناب آقای میلاد عرفان پور همراه بود و ذاکرین اهل بیت اقایان علیرضا پورجعفری، حجت الاسلام نصرالله پور، سیدمهدی حسینی،  میلاد حبیبی و مهدی ولی زاده به مرثیه خوانی پرداختند

این مجلس عزاداری از سه شنبه 14 دی ماه به مدت چهارشب ساعت 18 توسط بسیج دانشجویی دانشگاه صداوسیما برگزار شد.

روابــــط عمومی دانشگاه صداوسیما