تعداد بازدید : 876 - تاریخ خبر : دوشنبه 24 آبان 1400 - 15:01
اردوی تنفس صبح ویژه دانشجویان ورودی 1400 دانشگاه صدا و سیما

با عرض سلام خدمت دانشجویان گرامی به اطلاع می رساند:

• حضور در برنامه های روز سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه 25 تا 27 الزامی است. (دانشجویان ساکن تهران استان های تهران و البرز روز سه شنبه 25 آبان به دانشگاه مراجعه ننمایند).

برنامه ها:

• سه شنبه 25 آبان: صبح و بعد از ظهر تشکیل پرونده های آموزشی، حراست، دانشجویی و حرکت به سمت خوابگاه/ شب استقرار در خوابگاه و مراسم به مناسبت سالروز شهادت حضرت معصومه(س) در خوابگاه برادران
  • چهارشنبه 26 آبان: صبح گردهمایی اول(سخنرانی ریاست دانشگاه و مدعوین، معاونین و تشکل ها و ...) / بعد از ظهر پنل های تخصصی دانشکده ها + بازدید (شبکه/ دانشگاه)/ شب مسابقات ورزشی در خوابگاه های خواهران و برادران
  • پنجشنبه 27 آبان: گردهمایی دوم (سخنرانی مدعوین، معاونین، تشکل ها، اهدای جوایز، اهدای بسته فرهنگی و ...) / بعد از ظهر بازدید از شهرک سینمایی غزالی/ اتمام اردو وانتقال دانشجویان به خوابگاه.
  • کلیه کلاس های دانشجویان ورودی 1400 در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 25 و 26 آبان تعطیل است.
  • برای رزرو غذا در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 24 ساعت قبل به سامانه iribu.ac.ir مراجعه نمایید. شایان ذکر است در صورتی که وعده ای را رزرو نمایید و آن وعده را تحویل نگیرید در آن وعده جریمه در نظر گرفته خواهد ، بنابراین از رزرو نمودن وعده هایی که حضور ندارید جدا خودداری نمایید. جهت رزرو غذای روز سه شنبه تاقبل از ساعت ۱۰ صبح با حضور در دفتر امور دانشجویی اقدام نمایید.
  • توصیه می شود جهت رعایت بهتر مسائل بهداشتی پتو و ملافه به همراه داشته باشید.
  • استفاده از ماسک الزامی است.
  • مدارک واکسیناسیون به همراه داشته باشید.
  • امکان حضور شما در خوابگاه پس از انجام امور پذیرش در سه شنبه صبح فراهم است. از مراجعه به خوابگاه ها پیش از آن مجدانه پرهیز نمایید.
  • به دلیل جلوگیری از تجمع، امکان ورود همراهان دانشجو به دانشگاه وجود ندارد.
  • توصیه می شود از هم اکنون نسبت به خرید بلیط برگشت اقدام نمایید. امکان اسکان فقط تا روز جمعه فراهم است و با تقاضای اسکان جمعه شب موافقت نخواهد شد.
  • اطلاعیه های معاونت آموزش دانشگاه را به دقت مطالعه نموده و مدارک مورد نیاز را به همراه داشته باشید:
  • درخصوص تنظیم و ارائه سند تعهد محضری

نحوه ارائه مدارک لازم جهت تشکیل پرونده آموزشی و دریافت کارت دانشجویی