An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. زوج دانشجوی دانشگاه صداوسیما نخستین دانش آموختگان رشته فلسفه رسانه در کشور
۱۴۰۳/۰۷/۰۴- ۰۸:۰۹ - مشاهده: ۲۸۹

زوج دانشجوی دانشگاه صداوسیما نخستین دانش آموختگان رشته فلسفه رسانه در کشور

جلسه دفاع از پایان نامه نخستین ورودی‌های رشته فلسفه رسانه در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
زوج دانشجوی دانشگاه صداوسیما نخستین دانش آموختگان رشته فلسفه رسانه در کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، جلسه دفاع از پایان نامه نخستین ورودی‌های رشته فلسفه رسانه برگزار شد. در این جلسه که در سالن نمایش کتابخانه دانشگاه برگزار شد، سما اسفندیاری دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد فلسفه رسانه از پایان نامه خود با عنوان «نقش فیلم به مثابه رسانه در حیات اخلاقی مخاطبان با نگاه به آرای نوئل کرول» به راهنمایی دکتر محسن کرمی و مشاوره دکتر عزیزالله سالاری دفاع کرد. محمدرضا شفیعی سروستانی همسر ایشان نیز دقایقی بعد از پایان نامه خود با عنوان «رهیافتی به فهم ماهیت رسانه در اندیشه مارتین‌هایدگر با تکیه بر آرای دیوید گونکل و پل تیلور» به راهنمایی دکتر سیدمحمدمهدی موسوی مهر و مشاوره دکتر محسن کرمی دفاع کرد. به این ترتیب این زوج دانشجو، نخستین دانش آموختگان رشته فلسفه رسانه در کشور شدند.
رشته فلسفه رسانه پس از تدوین و پیشنهاد از سوی دانشگاه صداوسیما در سال 1398 به تصویب کارگروه علمی و شورای تحول و ارتقای علوم انسانی وزارت علوم در مقطع کارشناسی ارشد رسید. تدوین و ارائه برنامه‌های این رشته، بیش از هر چیز ناشی از احساس نیاز و دغدغه دست اندرکاران، بر گسترش، فهم و تجزیه و تحلیل آثار رسانه ای با رویکرد دینی و فلسفی در جامعه علمی دانشگاهی بوده است. بر همین اساس برنامه درسی رشته فلسفه رسانه در طی چندین سال با حضور اساتید مطرح از حوزه و دانشگاه در دانشکده دین و رسانه و دانشگاه صداوسیما بررسی و در شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی به تصویب رسید. علاقمندان هر ساله می‌توانند از طریق آزمون سراسری مقطع کارشناسی ارشد برای تحصیل در این رشته اقدام کنند.