An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. تقدیر از همکاران نمونه دانشگاه صداوسیما در سال ۱۴۰۲
۱۴۰۲/۱۲/۲۱- ۱۱:۴۹ - مشاهده: ۴۶۱

تقدیر از همکاران نمونه دانشگاه صداوسیما در سال ۱۴۰۲

شب گذشته در آئینی با حضور استادان، مدیران و کارکنان از همکاران نمونه دانشگاه صداوسیما در سال جاری تجلیل و قدردانی شد.
تقدیر از همکاران نمونه دانشگاه صداوسیما در سال ۱۴۰۲

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، پس از ارزیابی‌های مختلف از عملکرد مدیران و کارکنان دانشگاه در سال ۱۴۰۲ همکاران نمونه دانشگاه مشخص و در مراسم جشنی لوح تقدیر آنها توسط دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین دوست پرور، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر خجسته استاد پیشکسوت و معاونان دانشگاه اهدا شد.
بر این اساس دکتر حسین خواجه جعفری، دکتر سیدعلی محمد رضوی، مهندس علیرضا رجبی، آقای مهدی اصلانی و آقای حسین تقوی به عنوان «مدیران نمونه دانشگاه» و مهندس علی ستاری و دکتر مسعود طالبی به عنوان «مدیران شایسته تقدیر» معرفی شدند.
در بخش کارکنان نمونه نیز نیز آقایان و خانم‌ها: منصور عابدنژاد، محمدحسین افشاری راد، الهام اردستانی، محمد برجی، سید فیروز فغانی، علیرضا فرهنگ زاد، فاطمه حسن وند، سیدابوذر حسینی، رحیم خجسته اقبالی، سعید مدنی، محمد احمدی، زاکیه مصطفوی و یوسف پشندی به عنوان «کارکنان نمونه» معرفی و از آنها با اهدای لوح تقدیر شد. همچنین مهدی بیک محمدی، علیرضا بیک زاده، رضا الیاسی، علی فتحی، حسین هداوند، زهرا مهدوی پویا، اکرم سادات میرهاشمی، آمنه سادات میرطلایی، زینب رحمانی، حمید صدیقی نوری، حمید سیاوشی و سعید تیباپور به عنوان «کارکنان شایسته تقدیر» معرفی شدند و لوح تقدیر از مسئولین دانشگاه دریافت کردند.