An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. نشست نقد و بررسی جشنواره عمار در دانشگاه صداوسیما با حضور منتقدین و دانشجویان در برگزار شد
۱۴۰۰/۱۰/۱۸- ۱۰:۲۰ - مشاهده: ۲۱۶۲

دکتر شاکری نژاد عضو هیئت علمی دانشگاه صداوسیما با اشاره به اینکه عمار گفتمان انقلاب اسلامی در جامعه را تبیین می‌کند، گفت:

نشست نقد و بررسی جشنواره عمار در دانشگاه صداوسیما با حضور منتقدین و دانشجویان در  برگزار شد

عدم حضور المان‌های دینی در سینما نافی نبود این ارزش ها در سینما نیست.وقتی مردم ما به سینما میروند و فیلم ها را مشاهده کنند و در همین حال عده ای سعی داشته باشند تا بخش کوچکی از جامعه را نشان دهند و واقعیت را نشان ندهند، بنظر در جشنواره عمار سعی می‌شود تا در جامعه واقعیت و امید بخشی و المان‌های دینی به مردم نشان داده شود تا فرهنگ رسمی جامعه نشان داده نشود و کمک کننده به نشان دادن چهره حقیقی جامعه است چیزی که در سینمای امروز کشور به ندرت دیده میشود.

همچنین حامد بامروت نژاد تهیه کننده سینما در این نشست گفت: ما در جشنواره عمار نباید بر اساس ضاعقه مخاطب معمول فیلم بسازیم باید فیلم بسازیم تا جذب کننده مخاطب جدید باشیم و بتوانیم روی قشر بیشتری از جامعه تاثیر بگذاریم. تجربه ما در منطقه پرواز ممنوع نشان داد که مخاطب بالفعل سینمای ایران باید بیشتر شود اینگونه می‌توانیم حرفمان را با زبان سینمایی که به فرموده مقام معظم رهبری "باید سینما جامعه را اصلاح کند" تبیین کنیم. ما باید ارتباط هنر و اندیشه ، هنر و رسانه را شکل دهیم تا هرچه بیشتر این جشنواره ماهیت و اثرگذاری خودرا در میان مردم دریابد.