An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. موفقیت دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در جشنواره رسانه ای نبأ
۱۳۹۹/۰۵/۱۱- ۱۰:۱۰ - مشاهده: ۴۹۱۱

موفقیت دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در جشنواره رسانه ای نبأ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما؛ جشنواره رسانه‌ای نبأ ویژه دانشجویان سراسر کشوردر اردیبهشت ماه سال 1399 برگزار شد.
این جشنواره در محورهای نشریه، برد، پادکست، تبلیغات، فضاسازی و دکور و کلیپ برگزار شد.

موفقیت دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در جشنواره رسانه ای نبأ

بخش ویژه‌ جشنواره (در دو بخش کلیپ و نشریه) در حوزه‌های نظارت مردمی‌بر تصمیم مسئولان با محوریت اعتراضات مردمی، مصرف‌گرایی و جایگاه آن در سبک زندگی، فعالیت اجتماعی زنان، خاورمیانه در دوران بعد از معامله قرن و رواج یافتن آموزش پولی در دانشگاه‌ها بود.
همچنین بخش ویژه واکنش رسانه‌ای دانشجویان به بحران کرونا به عنوان بخش ویژه به جشنواره رسانه‌ای نباء اضافه شد.
تعدادی از دانشجویان دانشگاه صدا وسیما نیز در این جشنواره حضور داشته و حائز رتبه شدند.

ساناز احسانی سرشت در بخش «پادکست» با اثر پادکست اولین دیدار رتبه اول را کسب کرد.
علی خسروی راد در بخش «مصرف گرایی و جایگاه آن در سبک زندگی» رتبه اول را کسب کرد.

سید علی ملا نوروزی در بخش «طرح جلد» رتبه دوم را کسب کرد.

رضا حیدری در بخش «نشریه» رتبه سوم را کسب کرد.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این موفقیت را به برگزیدگان این جشنواره تبریک می‌گوید.