An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. اطلاعیه مهم در خصوص نحوه ارائه مدارک لازم جهت تشکیل پرونده آموزشی و دریافت کارت دانشجویی
۱۴۰۳/۰۷/۲۴- ۰۹:۵۶ - مشاهده: ۵۸۶

قابل توجه تمامی دانشجویان مقطع کاردانی وکارشناسی ورودی سال ۱۴۰۳ دانشگاه صداوسیما

پیرو انجام فرآیند پذیرش و ثبت نام مشروط دانشجویان جدید الورود به صورت غیرحضوری (اینترنتی)، بدین وسیله به اطلاع دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی ورودی سال 1403 دانشگاه صداوسیما می رساند جهت تکمیل فرآیند پذیرش و قطعی شدن ثبت نام، می‌بایست برابر مفاد این اطلاعیه، مدارک موردنیاز جهت تشکیل پرونده آموزشی خود را برابر جدول زمانبندی ذیل با مراجعه حضوری به امور آموزش دانشگاه ارائه نمایند.

دانشجویان کاردانی فنی الکترونیک

روزهای شنبه مورخ 1403/7/28 و یکشنبه مورخ 1403/7/29

دانشجویان رشته روزنامه نگاری

روزهای یکشنبه مورخ 1403/7/29 و دوشنبه مورخ 1403/7/30

دانشجویان رشته مهندسی برق

روزهای دوشنبه مورخ 1403/7/30 و سه شنبه مورخ 1403/8/1

دانشجویان رشته کارگردانی تلویزیون

روزهای سه شنبه مورخ 1403/8/1 و چهارشنبه مورخ 1403/8/2

دانشجویان رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتال

روزهای شنبه مورخ1403/7/28 و چهارشنبه مورخ 1403/8/2

نکات مهم:
1)    عدم ارائه مدارک لازم به صورت کامل و صحیح در زمان تعیین شده به منزله انصراف از تحصیل در این دانشگاه تلقی شده و دانشگاه راساً نسبت به لغو پذیرش مشروط این دسته از دانشجویان اقدام خواهد نمود.
•    کلیه عواقب ناشی از وجود هر گونه نقص در مدارک به عهده دانشجو می‌باشد و در هر مرحله از تحصیل مشخص گردد که اطاعات و یا مدارک ارائه شده با واقعیت مغایر است، از ادامه تحصیل دانشجو جلوگیری می‌شود و حق هیچگونه اعتراضی نخواهد داشت.
2)    با توجه به اینکه تمامی مدارک ارائه شده به دانشگاه صداوسیما جهت تشکیل پرونده آموزشی بوده و قابل استرداد نمی‌باشد، لذا موکداً توصیه می‌گردد از تمامی مدارک خود (نسخه اصل)، به تعداد لازم کپی و یا کپی برابر اصل تهیه نموده و نزد خود نگه دارید.
3)    کارت دانشجویی صرفاً پس تایید مدارک توسط امور آموزش دانشگاه و با مراجعه حضوری دانشجو به مدیریت صیانت و حفاظت دانشگاه صادر و تحویل شخص دانشجو خواهد شد. بدیهی است مدارک ناقص مورد تایید قرار نمی‌گیرد و کارت دانشجویی نیز صادر نخواهد شد.
•    برای دریافت کارت دانشجویی ارائه اصل شناسنامه و کارت ملی یا رسید درخواست کارت ملی هوشمند دفتر پیشخوان دولت الزامی است.
4)    انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 1404-1403، به صورت کلی توسط آموزش دانشکده مربوطه انجام خواهد شد. برنامه هفتگی از طریق شماره گزارش 78، در روز پنجشنبه مورخ 1403/7/26 پس از تائید مشروط ثبت نام غیرحضوری در سامانه گلستان دانشگاه صداوسیما قابل مشاهده است. شایان ذکر است برای ورود به سامانه گلستان دانشگاه در روز پنجشنبه، شناسه کاربری: شماره دانشجویی و گذر واژه: کد ملی دانشجو است.
5)    شروع کلاسها بعد از پذیرش و انتخاب واحد از روز شنبه مورخ 1403/7/28 و به صورت حضوری در محل دانشگاه می‌باشد.

مدارک لازم ویژه دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی:
1)    عکس 4×3 تمام رخ و جدید و پشت‌نویسی شده (6 قطعه)
2)    کپی کارت ملی (پشت و رو) یا رسید درخواست کارت ملی هوشمند دفتر پیشخوان دولت (2 سری)
3)    کپی تمام صفحات شناسنامه (عکسدار بودن شناسنامه الزامی است) (2 سری)
4)    دیپلمه‌های نظام آموزشی جدید (3-3-6)
•    اصل مدرک یا گواهی موقت دیپلم متوسطه نظام آموزشی جدید (نظام 3-3-6)
•    اصل کارنامه تحصیلی (ریزنمرات تائید شده) دیپلم متوسطه نظام آموزشی جدید (نظام 3-3-6)
•    اصل فرم 602 (گزارش کلی سوابق تحصیلی پایه‌های دهم تا دوازدهم) برای نظام آموزشی جدید (3-3-6)
4)    دیپلمه‌های نظام آموزشی قدیم (متوسطه 4 ساله)
•    اصل مدرک یا گواهی موقت دیپلم متوسطه 4 ساله نظام قدیم آموزشی
•    اصل کارنامه تحصیلی (ریزنمرات تائید شده) دیپلم متوسطه 4 ساله نظام قدیم آموزشی
4)    دیپلمه‌های نظام آموزشی سالی-واحدی (پیش دانشگاهی)
•    اصل مدرک یا گواهینامه دوره پیش دانشگاهی
•    اصل کارنامه تحصیلی (ریزنمرات تائید شده) دوره پیش دانشگاهی
4)    دارندگان مدرک تحصیلی کاردانی
•    اصل یا گواهی موقت مدرک کاردانی (فوق دیپلم) به همراه ریزنمرات مقطع کاردانی
5)    کپی مدرک تأیید شده برای استفاده از سهمیه شاهد و ایثارگر
6)    کپی کارت پایان خدمت یا معافیت و یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید (مخصوص برادران)
•    دانشجویان مشمول که باید از معافیت تحصیلی استفاده نمایند، لازم است پرینت تائیدیه ثبت نام در سامانه http://services.epolice.ir را همراه سایر مدارک تحویل نمایند.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه