An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. تصویب بودجه سال ۱۴۰۳ دانشگاه صداوسیما و افزایش ۲۲درصدی بودجه پایه در جلسه هیئت امنا با حضور دکتر پیمان جبلی
۱۴۰۳/۰۵/۲۲- ۱۷:۰۱ - مشاهده: ۳۷۳

جلسه هیئت امناء دانشگاه صداوسیما به ریاست دکتر پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما و رئیس هیات امناء دانشگاه روز چهارشنبه ۱۷ مردادماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، در این جلسه گزارش عملکرد سال ۱۴۰۲ دانشگاه مطابق با شاخص‌های برنامه پنج ساله راهبردی و سند تحول سازمان صداوسیما به اعضای هیأت امنا ارائه شد.

در این جلسه همچنین بودجه سال ۱۴۰۳ دانشگاه با حضور دکتر شاهید مظفری رئیس مرکز طرح، برنامه و بودجه سازمان مورد بررسی و تصویب قرار گرفت. بر این اساس بودجه دانشگاه در بخش جاری و پایه نسبت به سال گذشته، ۲۲ درصد افزایش یافته است.
اعطای پایه‌های خدمت به اعضای هیئت علمی ایثارگر بر اساس بخشنامه ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دیگر موضوعی بود که در این جلسه بررسی و تصویب شد. همچنین برخی اصلاحات در ساختار سازمانی دانشگاه اعمال و مورد موافقت اعضا قرار گرفت.

در این جلسه با توجه به پایان عضویت اعضای حقیقی هیئت امنا، دکتر پیمان جبلی با اهدای لوح از زحمات و همکاری آنها در دوره مأموریتشان تقدیر نمود. اعضای جدید هیئت امنای دانشگاه بزودی و به پیشنهاد رئیس این هیئت و با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری منصوب خواهند شد. در این جلسه که روز چهارشنبه ۱۷ مردادماه به میزبانی رئیس سازمان صداوسیما برگزار شد، اعضای حقیقی و حقوقی هیأت امنا، نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان برنامه و بودجه کشور در هیأت امنای دانشگاه همچنین دکتر شاهید مظفری رئیس مرکز طرح، برنامه و بودجه سازمان حضور داشتند.