An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. حال خوب کتابخانه و انتشارات دانشگاه در آستانه سال تحصیلی جدید
۱۴۰۳/۰۶/۲۶- ۱۱:۲۳ - مشاهده: ۱۹۹

حال خوب کتابخانه و انتشارات دانشگاه در آستانه سال تحصیلی جدید

دکتر شهاب اسفندیاری به همراه تعدادی از معاونان ضمن بازدید از بخش های مختلف کتابخانه، از همکاران این بخش به سبب اقدامات قابل تحسینی که طی روزهای گذشته رقم خورده قدردانی کردند.
حال خوب کتابخانه و انتشارات دانشگاه در آستانه سال تحصیلی جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، منابع غنی و ارزشمند و سالن مطالعه دنج، کتابخانه دانشگاه را به یکی از پاتوق های اصلی دانشجویان در طول سال تحصیلی تبدیل کرده است. کتابخانه این روزها حال و هوای متفاوتی را تجربه می‌کند. حضور خانم سهرابی در مسئولیت کتابخانه و انتشارات دانشگاه با تحول در این بخش همراه بوده است. او که با مدرک کارشناسی ارشد مدیریت کتابخانه‌های دانشگاهی، بیش از 23 سال سابقه کار در کتابخانه دارد، با دلسوزی و پیگیری و همراهی مثال زدنی همکاران خود توانسته در مدت کوتاهی وضعیت این بخش مهم دانشگاه را سر و سامان دهد.
در بخش منابع مرجع که یکی از بخش های ارزشمند کتابخانه و از سرمایه‌های دانشگاه صداوسیماست، کتاب های گسترده این بخش برای نگهداری هر چه بهتر به فضای جدیدی منتقل شده و چیدمان قفسه‌های بخش مرجع فارسی به کلی تغییر کرده و فضای جذابی را رقم زده است. وسایل غیرضرور از اتاق فنی موجود در بخش کتابخانه خارج شده و بخشی از کتاب های مرجع به این اتاق منتقل شده است. اجناس مازاد مصرفی از آرشیو اصلی صوتی و تصویری کتابخانه خارج شده و ضمن بررسی منابع موجود، این بخش نیز مرتب شده است. در این مدت، تمام کتاب های دانشگاه که در 6 انبار نگهدای می‌شدند و سال ها آمار دقیقی از شمارگانشان در دست نبود، انبارگردانی و شمارش شد. به منظور بهبود نگهداری و زیباسازی، دو انبار که در ضلع غربی دانشگاه قرار داشت در 4 انبار دیگر ادغام شد. نشریات لاتین موجود در انبارها که یکی از غنی ترین آرشیو منابع لاتین در حوزه هنر و رسانه است به سالن مطالعه خواهران و تعدادی از منابع آرشیوی نشریات فارسی نیز به داخل سایت کتابخانه منتقل شده است. در بخش انتشارات نیز اتفاقات خوبی در حال رقم خوردن است یکی از آنها انعقاد قرارداد فروش و توزیع کتابهای انتشارات دانشگاه با انتشارات کتاب آبان است. این نشر یکی از ناشران برگزیده و برتر در زمینه کتب هنری است و شبکه توزیع مناسبی در سطح کشور دارد. خبرهای خوبی نیز در خصوص راه اندازی فروشگاه انتشارات دانشگاه به گوش می رسد.
دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه به همراه تعدادی از معاونان با حضور در کتابخانه دانشگاه، ضمن بازدید از بخش های مختلف کتابخانه، از همکاران این بخش به سبب اقدامات قابل تحسینی که طی روزهای گذشته رقم خورده تقدیر و تشکر کردند.