دوره طلایی تعامل میان دانشگاه و سازمان
رئیس رسانه ملی: عمده فارغالتحصیلان توانمند، دانشمند و باانگیزه دانشگاه صداوسیما که در سازمان وارد شده و مسئولیت پذیرفتهاند؛ جزو بهترین مدیران و خدمتگزاران به سازمان بودهاند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، دکتر پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما در آئین گرامیداشت مقام معلم و تقدیر از استادان نمونه دانشگاه صداوسیما که در تالار شهید سلیمانی دانشگاه برگزار شد، معلمی را توفیقی دانست که هیچ چیز جای آن را نمیگیرد. وی خود را مفتخر به این دانست که عضوی از خانواده دانشگاه صداوسیماست و بخش مهمی از عمر حرفهای و رسانهای خود را در کسوت معلمی در دانشگاه صداوسیما گذرانده است.
رئیس رسانه ملی دوره مدیریت کنونی سازمان را دوره تعامل، نزدیکی و همافزایی بیش از پیش دانشگاه و رسانه ملی دانست و افزود: البته فکر میکنم تا رسیدن به نقطه مطلوب در این تعامل فاصله وجود دارد. وقتی چهرههای پرتلاش و پر از عزم معلمان، اساتید و دانشجویان دانشگاه را برای خدمت در سازمان و برای کمک به ارتقای این دستگاه بزرگ فرهنگی کشور میبینیم، این امید در بنده و همه مدیران سازمان به وجود میآید که بیش از پیش باید تلاش کنیم تا این دو مجموعه را که به هم وابسته و پیوسته هستند به یکدیگر نزدیک کنیم.
دکتر جبلی با بیان اینکه فارغالتحصیلان، شاغلان و پیشکسوتانی که روزی در این دانشگاه تحصیل کرده و توانستهاند در جایگاههای مختلف به سازمان خدمت کنند از افتخارات سازمان هستند گفت: تجربه تاریخی نشان میدهد که عمده فارغالتحصیلان توانمند، دانشمند و باانگیزه دانشگاه صداوسیما که در سازمان وارد شده و مسئولیت پذیرفتهاند؛ جزو بهترین مدیران و خدمتگزاران به سازمان بودهاند.
وی بیشترین میزان استفاده از فارغالتحصیلان دانشگاه صداوسیما را در سطوح مختلف مدیریتی سازمان، مربوط به این دوره دانست و گفت: آشنایی دانشجویان و استادان با اهداف تحولی رسانه ملی، یک فرصت استثنایی است، از این رو، این دوره را یک دوره طلایی میدانم که اگر قرار باشد با اتکا به توانمندی دانشگاه، اتفاقی برای ارتقای سازمان بیافتند، باید در همین زمان محقق شود.
رئیس رسانه ملی در ادامه با اشاره به وضعیت تحولی سازمان گفت: میثاق و وعده ما با رهبر معظم انقلاب، سند تحول است. سند تحول چکیده تجربه دورههای متعدد رسانه ملی و حاصل آسیبشناسیهای متعددی است که در جمعهای کارشناسی در سالیان گذشته به این جمعبندی رسیده است.
جبلی با اشاره به اینکه بند بند سند تحول نیازهای ضروری رسانه ملی و جامعه است گفت: رسانه ملی در برآوردهسازی این نیازها نقش جدی دارد. وی هدف از تحول در عرصههای مختلف از جمله محتوا، رویکرد و سازوکارهای رسانه ملی را تحقق دو هدف والای هویت و عدالت دانست و افزود: هدف ما آن است که در نهایت رسانه ملی با سر دست گرفتن دو سر فصل مهم هویت و عدالت، بتواند به جایگاه واقعی خود به عنوان بزرگترین دستگاه فرهنگی در کشور برسد و به دستگاهی پیشتاز، پیشرو، جریانساز و هدایتگر فرهنگی تبدیل شود. جبلی با بیان اینکه هویت، گمشده جهان امروز است، گفت: همه جوامع دغدغه هویت ملی خود را دارند و ما از این حیث شایستهتر از جوامع و ملل دیگر هستیم برای اینکه نگران هویت ملی خود باشیم. ما در عصرهای گذشته تمدنساز بودیم و فرهنگ ایرانی-اسلامی را به عنوان یک الگو معرفی کردیم لذا باید به دنبال تثبیت و تقویت هویت ملی خود باشیم. جبلی، عدالت را نیز گمشده بزرگ جهانی دانست که اوج آن با ظهور حضرت حجت (عج) محقق خواهد شد. وی نقش رسانه ملی را در تحقق عدالت بسیار برجسته ارزیابی کرد و گفت: این انتظار به جایی از رسانه ملی است که در مسیر تحقق عدالت، نقش آفرینی کند به همین منظور در کنار هویت و پیشرفت، عدالت را جزو سرفصلهای سند تحول قرار دادهایم.
رئیس سازمان صداوسیما با بیان اینکه این نمایهای کلی و کلان از سند تحول است گفت: انتظاری که سازمان از دانشگاه دارد، ورز دادن و به مرحله عمل رساندن و تبدیل کردن مبانی نظری سند تحول به گامهای اجرایی است که با استفاده از ظرفیتهای خوبی که در این دانشگاه وجود دارد، آن را امکانپذیر میدانیم. لذا امید وافری وجود دارد نسبت به اینکه این مباحث در دانشگاه به طرق مختلف مورد بحث و تبیین قرار گیرد.
جبلی در پایان با اشاره به اهمیت عنصر دانشجو در دانشگاه خطاب به اساتید گفت: وجود ما و شما و دانشگاه مبتنی بر وجود دانشجویان است. کسانی که قرار است از تجربه و دانش شما و از زیرساختهای علمی دانشگاه استفاده کنند تا بتوانند باری از روی دوش رسانه ملی در آینده بر دارند. توجه به تربیت دانشجویان و سوق دادن ایشان به نقاط مورد نیاز و خلأهایی که در سازمان وجود دارد، انتظاری است که سازمان از اساتید دارد. دانشجویان باید در دانشگاه یاد بگیرند که در آینده چگونه میخواهند در مسیر اعتلای کشور گام بردارند.