An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. افزایش بیش از دو برابری میزان پرداخت وام‌های دانشجویی دانشگاه صداوسیما در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲
۱۴۰۳/۰۵/۱۴- ۰۹:۰۰ - مشاهده: ۳۲۳

مدیر امور رفاهی، دانشجویی و بهداشت دانشگاه صداوسیما از افزایش بیش از دو برابری میزان پرداخت وام‌های دانشجویی دانشگاه صداوسیما در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، سید علی اکبر سیدمؤمنی مدیر امور رفاهی، دانشجویی و بهداشت دانشگاه صداوسیما از افزایشدو برابری میزان پرداخت وام به دانشجویان دانشگاه در سال تحصیلی جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: در سال تحصیلی جاری، 3 میلیارد و 321 میلیون تومان وام به دانشجویان پرداخت شده که نسبت به مدت مشابه پارسال بیش از دو برابر افزایش داشته است. به گفته مدیر امور دانشجویی، مبلغ پرداخت شده در قالب وام ضروری به مبلغ 581میلیون تومان، وام تحصیلی به مبلغ یک میلیارد و 174میلیون تومان، وام ودیعه مسکن به مبلغ یک میلیارد و 560میلیون تومان و وام شهریه به مبلغ 6 میلیون تومان به 349 نفر از دانشجویان متقاضی و واجد شرایط در مقاطع تحصیلی مختلف پرداخت شده است.
سیدمؤمنی با بیان اینکه در سال تحصیلی 1402–1401 در مجموع یک میلیارد و 400 میلیون تومان وام پرداخت شده بود گفت: در سال تحصیلی جاری 3 میلیارد و 321 میلیون وام به دانشجویان پرداخت کردیم. سیدمؤمنی این افزایش را نتیجه تلاش و پیگیری‌های همکاران امور رفاهی و دانشجویی دانشگاه دانست و گفت: این مهم به واسطه پیگیری‌های مکرر و برگزاری جلساتی با مدیران امور وام و امور تخصیص اعتبار صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم حاصل شد.
مدیر امور رفاهی و دانشجویی دانشگاه در خصوص سازوکار دریافت وام دانشجویی گفت: دانشجویان در هر نیمسال، پس از اعلان فراخوان درخواست وام، باید از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه (به ‌نشانی www.refah.swf.ir) به عنوان دانشجوی جدید ثبت نام و در زمان اعلامی از سوی امور دانشجویی، درخواست خود را ثبت و مدارک خود را در سیستم بارگذاری فرمایند و ادامه‌ی کار را با مراجعه حضوری (تحویل اصل مدارک بارگذاری شده در سامانه) به مدیریت دانشجویی انجام دهند.

جهت مشاهده گزارش وام های پرداخت شده اینجا کلیک کنید