An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. کمک هزینه تحصیلی دانشجویان دانشگاه صداوسیما دو برابر شد
۱۴۰۳/۰۴/۱۹- ۱۹:۵۴ - مشاهده: ۶۰۱

کمک هزینه تحصیلی دانشجویان دانشگاه صداوسیما دو برابر شد

کمک هزینه تحصیلی دانشجویان در سال تحصیلی جاری به میزان صد در صد افزایش یافت.
کمک هزینه تحصیلی دانشجویان دانشگاه صداوسیما دو برابر شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، با پیگیری‌های بعمل آمده از سوی مسئولین دانشگاه و انجمن صنفی دانشجویان و موافقت ریاست محترم سازمان، کمک هزینه تحصیلی دانشجویان در سال تحصیلی جاری به میزان صد در صد افزایش یافت. این موضوع را دکتر مظفری رییس مرکز طرح، برنامه و بودجه امروز طی نامه‌ای به دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما اعلام کرد. بر این اساس این نامه، کمک هزینه ماهیانه دانشجویان مجرد از 720 هزار تومان به یک میلیون و 440 هزار تومان، کمک هزینه ماهیانه دانشجویان متأهل از 1 میلیون و 260 هزار تومان به دو میلیون و 520 هزار تومان و کمک هزینه دانشجویان دارای رتبه برتر از 1 میلیون و 660 هزار تومان به سه میلیون و 240 هزار تومان افزایش یافت. این افزایش شامل کلیه دانشجویان روزانه در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) می‌شود و از ابتدای سال جاری محاسبه و مبلغ ما به التفاوت سه ماهه اول سال نیز به حساب دانشجویان واریز می‌شود.