An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. رئیس دانشکده ارتباطات و هنرهای زیبای دانشگاه المعارف لبنان از دانشگاه صداوسیما بازدید کرد
۱۴۰۲/۱۱/۲۴- ۱۶:۴۴ - مشاهده: ۱۸۳

دکتر علی الطقش رئیس دانشکده ارتباطات جمعی و هنرهای زیبای دانشگاه المعارف لبنان در بازدید از دانشگاه صداوسیما با رئیس دانشگاه و رؤسای دانشکده‌ها دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، دکتر طقش که به دعوت واحد همکاری‌های علمی و امور بین الملل دانشگاه صداوسیما به کشورمان سفر کرده است در روز نخست سفر، از شبکه‌های برون مرزی سازمان صداوسیما همچون العالم، ایران پرس، الکوثر، پرس تی وی و هیسپان تی وی دیدن کرد. رئیس دانشکده ارتباطات و هنرهای زیبای دانشگاه المعارف امروز سه شنبه 24 بهمن ابتدا در جلسه ای 2 ساعته با رؤسای دانشکده‌ها بحث و تبادل نظر کرد. آقای طقش در این جلسه، با بیان اینکه این نخستین باری است که به ایران سفر می‌کند ابراز امیدواری کرد که این سفر بتواند به رشد و توسعه مناسبات میان دو دانشگاه بیانجامد. ایشان با ابراز خرسندی از ظرفیت های موجود علمی و فنی در دانشگاه صداوسیما گفت: در حال حاضر دو نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه المعارف از دانش آموختگان دانشگاه صداوسیما هستند. دکتر طقش در ادامه به معرفی دانشگاه المعارف پرداخت و گفت: این دانشگاه تازه تأسیس است و در سال 2015 راه اندازی شده و بر علوم و فنون جدید تمرکز دارد. وی با بیان اینکه دانشگاه المعارف 6 دانشکده مدیریت، فنی و مهندسی، پزشکی، ادیان و علوم انسانی، علوم پایه و ارتباطات و هنرهای زیبا دارد گفت: من مسئولیت دانشکده ارتباطات و هنرهای زیبا را برعهده دارم و این دانشکده یکی از 22 دانشکده رسانه ای موجود در کشور لبنان است. دکتر طقش ادامه داد: دانشگاه المعارف 3 هزار دانشجو دارد که 600 نفر از آنان در دانشکده ما و در 3 رشته رادیو و تلویزیون، ارتباطات و رسانه و روزنامه نگاری دیجیتال تحصیل می‌کنند. ایشان در خصوص زبان آموزشی این دانشگاه گفت: در حال حاضر آموزش ها به دو زبان انگلیسی و عربی ارائه می‌شود. وی با بیان اینکه تمرکز اصلی دانشکده بر فنون دیجیتالی در حوزه رسانه است گفت: در همین راستا تاکنون دو همایش بزرگ بین المللی با عنوان «ارتباطات دیجیتال و هویت صنایع رسانه‌ای» برگزار کرده ایم.
در ادامه دکتر کمال اکبری رئیس دانشکده دین و رسانه، دکتر ابراهیم فتحی رئیس دانشکده ارتباطات و رسانه، دکتر احمد سفلایی رئیس دانشکده هنرهای دیجیتال و دکتر محمدصادق مرکبی رئیس دانشکده تولید رادیو و تلویزیون به معرفی دانشکده مربوطه و طرح سئوالات و نظرات خود پرداختند. دکتر طقش پس از این جلسه از استودیوها و کارگاه‌های دانشگاه بازدید کرد سپس با حضور در دانشکده فنی و مهندسی رسانه به گفتگو با دکتر راهیل مهدیان رئیس دانشکده و دکتر محمدعلی سبقتی معاون پژوهشی دانشکده پرداخت.
رئیس دانشکده ارتباطات و هنرهای زیبای دانشگاه المعارف پس از آن با دکتر شهاب اسفندیاری دیدار و در خصوص گسترش همکاری‌ها گفتگو و تبادل نظر کرد.