An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. تندیس پژوهش برگزیده سال سینمای ایران به استاد دانشگاه صداوسیما رسید
۱۴۰۲/۱۰/۱۲- ۱۷:۲۱ - مشاهده: ۱۸۳

تندیس پژوهش برگزیده سال سینمای ایران به استاد دانشگاه صداوسیما رسید

سیاوش صلواتیان استاد دانشگاه صداوسیما مقام برتر بخش پژوهش در ششمین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران شد.
تندیس پژوهش برگزیده سال سینمای ایران به استاد دانشگاه صداوسیما رسید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، اختتامیه ششمین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی، مجید شاه حسینی رئیس فرهنگستان هنر و شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صداوسیما صبح روز سه شنبه دوازدهم دی ماه در تالار رودکی برگزار شد.

در این مراسم از برگزیدگان ششمین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران تقدیر شد. در بخش پژوهش، لوح سپاس و تندیس پژوهش برگزیده به همراه هدیه نقدی به سیاوش صلواتیان عضو هیئت علمی دانشگاه صداوسیما و مؤلف پژوهش «آسیب‌شناسی سیستم نظارت در سینمای ایران با رویکرد نگاشت نهادی و ارائه پیشنهادی اصلاحی» به‌ خاطر روشمندی، هدفمندی و سودمندی برای سینمای ایران اهدا شد.

حسن بلخاری قهی، محمدرضا حسنایی، مجید شاه‌حسینی، رامتین شهبازی، توحید محرمی، مسعود نقاش‌زاده، بهمن نامور مطلق، از اساتید حوزه سینما و فرهنگ و هنر داوری آثار رسیده به ششمین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران را بر عهده داشتند.