An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. اطلاعیه ثبت نام در اردوی تنفس صبح 6 ویژه دانشجویان ورودی 1402 دانشگاه
۱۴۰۲/۰۷/۳۰- ۱۶:۵۸ - مشاهده: ۱۶۶۵

اطلاعیه ثبت نام در اردوی تنفس صبح 6 ویژه دانشجویان ورودی 1402 دانشگاه

دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ دانشگاه صداوسیما از امروز تا چهارشنبه ۳ آبان فرصت دارند تا در اردوی تنفس صبح ثبت نام کنند.
اطلاعیه ثبت نام در اردوی تنفس صبح 6 ویژه دانشجویان ورودی 1402 دانشگاه

با عرض سلام و خیر مقدم خدمت شما دانشجویان ورودی جدید دانشگاه صداوسیما و سرمایه‌های آینده رسانه ملی. امید است که حضور شما در این دانشگاه، روز به روز موجبات رشد علمی، حرفه ای و فرهنگی شما عزیزان و نیز ارتقای سطح دانشگاه و رسانه ملی را فراهم آورد.

اردوی «تنفس صبح» جهت آشنایی شما با بخش های مختلف دانشگاه و رشته‌های تحصیلی برنامه ریزی شده است. امید است در این روزهای ابتدایی تحصیل، خاطره ای خوب و به یادماندنی برای شما رقم زده شود.

جهت اطلاع از تازه ترین اخبار و اطلاعیه‌ها در صفحات اجتماعی دانشگاه صداوسیما (بله / تلگرام / ایتا / اینستاگرام) عضو شوید

اردوی برادران از روز دوشنبه 8 آبان ماه با حرکت ساعت 13 از دانشگاه آغاز و تا عصر روز پنج شنبه 11 آبان ماه ادامه خواهد داشت. اردوی خواهران نیز از روز چهارشنبه 10 آبان با حرکت ساعت 13 از دانشگاه آغاز و تا عصر روز شنبه 13 آبان ادامه دارد.

ششمین دوره اردوی تنفس صبح در مجتمع آموزشی، فرهنگی و رفاهی زیباکنار سازمان صداوسیما برگزار می‌شود. در این اردو علاوه بر نشست های مختلف جهت آشنایی با بخش های مختلف دانشگاه و ضوابط آموزشی و فرهنگی، پنل های تخصصی جهت آشناشدن با رشته تحصیلی و آینده شغلی در سازمان و نیز برنامه‌ها و مسابقات فرهنگی و تفریحی پیش بینی شده است.

به دانشجویان ورودی 1402 دانشگاه در تمامی مقاطع تحصیلی توصیه می‌شود در اردو شرکت کنند. جهت ثبت نام حداکثر تا ساعت 10 صبح روز چهارشنبه 3 آبان ماه به لینک زیر مراجعه نمائید:

لینک ثبت نام در اردوی تنفس صبح 6

توجه: دانشجویان جهت پرداخت هزینه اردو (مبلغ 100 هزارتومان) از طریق کارتخوان به دفتر مدیریت فرهنگی (واقع در ساختمان دوم، طبقه همکف، راهروی سمت راست) مراجعه و یا پس از واریز به حساب دانشگاه تصویر فیش واریزی را به آی دی @hodhod89 در پیام رسان بله ارسال کنند.
شماره شبا
IR300100004001029104007109
شناسه پرداخت
بانک مرکزی بنام درآمدهای اختصاصی صداوسیما
توجه: کلاس های درس دانشجویان ورودی 1402 در ایام اردو برگزار نمی‌شود.
توجه: امکان حضور دانشجویان متأهل با همسر در اردو فراهم نیست.
توجه: خانم های دانشجو دارای فرزند زیر ۵ سال می‌توانند با فرزندان خود در اردو حاضر شوند جهت ثبت نام فرزندان خود با دفتر مدیریت فرهنگی تماس بگیرند.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در ساعت اداری با شماره 02122652245 تماس بگیرید یا به آی دی بله تماس پیام دهید.