An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صداوسیما در آزﻣﻮن سراسری سال 1402
۱۴۰۲/۰۷/۱۵- ۱۷:۱۲ - مشاهده: ۴۴۹۷

نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صداوسیما در آزﻣﻮن سراسری سال ۱۴۰۲ اعلام شد.

ضمن عرض تبریک و آرزوی توفیق و بهروزی برای کلیه پذیرفته شدگان رشته‌های مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه صداوسیما، به اطلاع می رساند فرآیند ثبت نام و پذیرش دانشگاه صداوسیما، در دو مرحله غیرحضوری (اینترنتی) و حضوری (تحویل مدارک) صورت خواهد پذیرفت. بدیهی است قطعی شدن ثبت نام هر دانشجو منوط به انجام بدون نقص پذیرش غیر حضوری (اینترنتی) و سپس مراجعه به دانشگاه و تحویل مدارک خواسته شده به صورت حضوری الزاماً مطابق با زمان اعلام شده از طرف دانشگاه می  باشد. شایان ذکر است تاریخ پذیرش حضوری و مدارک مورد نیاز متعاقباً اعلام می  شود.

جهت اطلاع از تازه ترین اخبار و اطلاعیه‌ها در صفحات اجتماعی دانشگاه صداوسیما (بله / تلگرام / ایتا / اینستاگرام) عضو شوید

خواهشمند است قبل از هر اقدامی‌برای ثبت نام، ضمن مطالعه کامل فایل اطلاعیه نحوه ﭘﺬﯾﺮش و ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) پذیرفته شدگان رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صداوسیما در آزﻣﻮن سراسری سال 1402 که در پیوست این اطلاعیه قرار دارد، نکات مهم ذیل را با دقت مطالعه نموده و سپس اقدام به انجام ثبت نام نمائید تا در روند ثبت نام دچار مشکل نشوید.
1)    زمان پذیرش غیرحضوری (اینترنتی) دانشجویان کاردانی و کارشناسی ورودی 1402، روزهای 17 لغایت 18 مهرماه 1402 می‌باشد.

پذیرفته شدگان باید با ورود به سامانه گلستان دانشگاه صداوسیما به آدرس http://golestan.iribu.ac.ir با استفاده از فایل راهنمای تصویری انتهای این اطلاعیه، نسبت به ثبت نام اولیه و درج اطلاعات و بارگذاری تصویر مدارک مورد نیاز اقدام نمایند. عدم اقدام به موقع برای انجام مراحل ثبت نام غیرحضوری به منزله انصراف از ادامه تحصیل پذیرفته شدگان قلمداد خواهد شد.
2)    تا زمان انجام پذیرش حضوری و تحویل مدارک، ثبت نام به صورت موقت خواهد بود و لازمه ثبت نام نهایی حضور دانشجو در دانشگاه و احراز هویت و تطابق مدارک بارگذاری شده با اصل مدارک است. لذا دقت فرمائید در هر مرحله از ثبت نام و پذیرش، مغایرتی در مدارک بارگذاری شده و اظهارات عنوان شده در فرم های ثبت نام غیرحضوری وجود نداشته باشد که در غیر اینصورت طبق مقررات عمل خواهد شد و دانشجو حق هیچگونه اعتراضی نخواهد داشت.
3)    کلیه مدارک تحصیلی دریافت شده از مقطع تحصیلی قبلی باید عکس‎دار با مهر و امضای مدیر آموزشگاه بوده و با درج بخش و شهرستان محل اخذ مدرک باشد. جهت دریافت تائیدیه ارزش تحصیلی به آدرس http://emt.medu.ir مراجعه نمائید و پس از دریافت کد رهگیری آن را در قسمت مشخص شده در سامانه گلستان ثبت نمائید.
4)    انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1402، به صورت کلی توسط آموزش دانشکده مربوطه انجام خواهد شد. برنامه هفتگی از طریق شماره گزارش 78، در روز پنجشنبه مورخ 1402/7/20 پس از تائید مشروط ثبت نام غیرحضوری در سامانه گلستان دانشگاه صداوسیما قابل مشاهده است. شایان ذکر است برای ورود به سامانه گلستان دانشگاه در روز چهارشنبه، شناسه کاربری: شماره دانشجویی و گذر واژه: کد ملی دانشجو است.
5)    شروع کلاسها بعد از پذیرش و انتخاب واحد از روز شنبه مورخ 1402/7/22 و به صورت حضوری می  باشد.
6)    دانشجویان ورودی 1402، در زمان مقتضی جهت مرحله پذیرش حضوری، ارائه اصل مدارک و دریافت کارت دانشجویی به دانشگاه دعوت خواهند شد.
7)    دانشجویان پذیرفته شده دوره نوبت دوم (شبانه) مقطع کارشناسی در پذیرش غیرحضوری در سامانه گلستان، می‌بایست علی الحساب مبلغ  7/000/000 ریال (هفت میلیون ریال) به عنوان پیش  پرداخت شهریه از طریق درگاه پرداخت الکترونیکی و از طریق یکی از کارت های عضو شتاب پرداخت نمایند. لازم به ذکر است در صورت تقاضای انصراف از تحصیل، شهریه واریز شده قابل برگشت نخواهد بود.

8)    شهریه دوره نوبت دوم در مقطع کارشناسی دانشگاه صداوسیما در سال تحصیلی 1403-1402 به شرح جدول ذیل می  باشد.
•    شهریه ثابت تا پایان تحصیل (10 نیمسال) ثابت بوده و تغییر نمی  کند.
•    ‌شهریه متغییر در هرسال تحصیلی به میزان 10 درصد نسبت به مبلغ سال قبل افزایش می  یابد.

9)    کلیه پذیرفته شدگان می  بایست جهت تکمیل پرسشنامه‌های سلامت جسم و روان خود در سامانه سجاد به ترتیب به لینک های https://portal.saorg.ir/physicalhealth و http://portal.saorg.ir/mentalhealth مراجعه نمایند و از فرم تکمیل شده یک نسخه پرینت جهت ارائه در هنگام ثبت نام حضوری تهیه نمائید.
10)    پذیرفته شدگان محترم می‌توانند جهت دریافت آخرین اخبار و اطلاعیه‌ها علاوه بر مراجعه به سایت دانشگاه به آدرس http://wwww.iribu.ac.ir، در کانال رسمی امور آموزش دانشگاه در پیام  رسان بله و تلگرام به آدرس @eIRIBU عضو شوند. همچنین درﺻـﻮرت ﺿـﺮورت با ﺷـﻤﺎره ﺗﻠﻔـﻦ‌های امور آموزش دانشگاه، 22168540، 22168643 و 22168538 در ساعات اداری تماس حاصل نمایند.

پیوست اطلاعیه:
فایل pdf اطلاعیه نحوه ﭘﺬﯾﺮش و ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) پذیرفته شدگان رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صداوسیما درآزﻣﻮن سراسری سال 1402 را از اینجا دانلود کنید.
فایل pdf راهنمای تصویری ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) پذیرفته شدگان رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صداوسیما درآزﻣﻮن سراسری سال 1402 را از اینجا دانلود کنید.
دانلود فایل pdf فرم تعهدنامه مقررات نظام وظیفه برای دانشجویان مشمول نظام وظیفه (برخوردار از معافیت تحصیلی)
دانلود فایل pdf فرم تعهدنامه ارائه اصل مدارک