An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. اطلاعیه مهم درخصوص نحوه ارائه مدارک لازم جهت تشکیل پرونده آموزشی و دریافت کارت دانشجویی
۱۴۰۲/۰۶/۲۷- ۱۴:۴۲ - مشاهده: ۱۷۷۰

قابل توجه تمامی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری ورودی سال ۱۴۰۲ دانشگاه صداوسیما

پیرو انجام فرآیند پذیرش و ثبت نام مشروط دانشجویان جدید الورود به صورت غیرحضوری (اینترنتی)، بدین وسیله به اطلاع دانشجویان ورودی سال 1402 دانشگاه صداوسیما-تهران در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری می  رساند جهت تکمیل فرآیند پذیرش و قطعی شدن ثبت نام، می‌بایست برابر مفاد این اطلاعیه، با مراجعه حضوری به امور آموزش دانشگاه در یکی از روزهای دوشنبه مورخ 3 مهر لغایت چهارشنبه مورخ 5 مهر مدارک موردنیاز جهت تشکیل پرونده آموزشی خود را ارائه نمایند.
نکات مهم:
1)    عدم ارائه مدارک لازم به صورت کامل و صحیح در زمان تعیین شده به منزله انصراف از تحصیل در این دانشگاه تلقی شده و دانشگاه راساً نسبت به لغو پذیرش مشروط این دسته از دانشجویان اقدام خواهد نمود.
•    کلیه عواقب ناشی از وجود هر گونه نقص در مدارک به عهده دانشجو می  باشد و در هر مرحله از تحصیل مشخص گردد که اطاعات و یا مدارک ارائه شده با واقعیت مغایر است، از ادامه تحصیل دانشجو جلوگیری می  شود و حق هیچگونه اعتراضی نخواهد داشت.
2)    با توجه به اینکه تمامی مدارک ارائه شده به دانشگاه صداوسیما جهت تشکیل پرونده آموزشی بوده و قابل استرداد نمی  باشد، لذا موکداً توصیه می  گردد از تمامی مدارک خود (نسخه اصل)، به تعداد لازم کپی و یا کپی برابر اصل تهیه نموده و نزد خود نگه دارید.
3)    کارت دانشجویی صرفاً پس تایید مدارک توسط امور آموزش دانشگاه و با مراجعه حضوری دانشجو به مدیریت صیانت و حفاظت دانشگاه صادر و تحویل شخص دانشجو خواهد شد. بدیهی است مدارک ناقص مورد تایید قرار نمی  گیرد و کارت دانشجویی نیز صادر نخواهد شد.
•    برای دریافت کارت دانشجویی ارائه اصل شناسنامه و کارت ملی یا رسید درخواست کارت ملی هوشمند دفتر پیشخوان دولت الزامی است.
4)    انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1402، به صورت کلی توسط آموزش دانشکده مربوطه انجام شده و برنامه هفتگی از طریق شماره گزارش 88، قابل مشاهده است. شایان ذکر است برای ورود به سامانه گلستان دانشگاه، شناسه کاربری: شماره دانشجویی و گذر واژه: کد ملی دانشجو است.
5)    شروع کلاسها از روز شنبه مورخ 1/7/1402 و به صورت حضوری در محل دانشگاه می  باشد.
مدارک لازم ویژه دانشجویان مقطع دکتری:
1)    عکس 4×3 تمام رخ و جدید و پشت‌نویسی شده (6 قطعه)
2)    کپی کارت ملی (پشت و رو) (1 سری)
3)    کپی تمام صفحات شناسنامه (1 سری)
4)    اصل دانشنامه ﻳﺎ ﮔﻮاﻫﻲ موقت فراغت از ﺗﺤﺼﻴل به همراه ریزنمرات مقطع کارشناسی ارشد
•    لازم است دانشجویان تا تاریخ 1402/06/31 فارغ التحصیل شده باشند در غیر اینصورت در هر زمان که خلاف این مساله مشخص شود قبولی آنان لغو و برابر مقررات رفتار خواهد شد.
5)    اصل دانشنامه ﻳﺎ ﮔﻮاﻫﻲ موقت فراغت از ﺗﺤﺼﻴل به همراه ریزنمرات مقطع کارشناسی
6)    کپی مدرک تأیید شده برای استفاده از سهمیه شاهد و ایثارگر
7)    کپی کارت پایان خدمت یا معافیت و یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید (مخصوص برادران)
•    دانشجویان مشمول که باید از معافیت تحصیلی استفاده نمایند، لازم است پرینت تائیدیه ثبت  نام در سامانه http://services.epolice.ir را همراه سایر مدارک ارسال نمایند.
مدارک لازم ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد:
1)    عکس 4×3 تمام رخ و جدید و پشت‌نویسی شده (6 قطعه)
2)    کپی کارت ملی (پشت و رو) (1 سری)
3)    کپی تمام صفحات شناسنامه (1 سری)
4)    اصل دانشنامه ﻳﺎ ﮔﻮاﻫﻲ موقت فراغت از ﺗﺤﺼﻴل به همراه ریزنمرات مقطع کارشناسی
5)    کپی مدرک تأیید شده برای استفاده از سهمیه شاهد و ایثارگر
6)    کپی کارت پایان خدمت یا معافیت و یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید (مخصوص برادران)

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه