تعداد بازدید : 648 - تاریخ خبر : سه شنبه 3 مهر 1397 - 01:34
بوی ماه مهر در دانشگاه صدا و سیما + آلبوم عکس

مراسم آغاز سال تحصیلی 98 – 1397 دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما سالن آمفی تئاتر این دانشگاه در نخستین روز مهرماه شاهد حضور معاون سیما، مدیران رسانه ملی، استادان، مدیران و کارکنان دانشگاه صدا و سیما و جمع کثیری از دانشجویان به ویژه دانشجویان جدیدالورود بود.
در این مراسم ابتدا دکتر حسن زارعیان، سرپرست معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صداوسیما، گزارش کوتاهی از روند پذیرش دانشجویان جدید دانشگاه ارائه کرد و گفت: پس از پذیرش چند برابر ظرفیت این دانشگاه و انجام مصاحبه های تخصصی و حضوری در نهایت 84 نفر در مقاطع کاردانی و کارشناسی و 123 نفر در مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته شدند.
دکتر شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما و دکتر مرتضی میرباقری معاون سیمای رسانه ملی به ترتیب سخنرانان بعدی این مراسم بودند.
در ادامه به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی گرامی داشته شد و از پدر و مادر شهید والامقام جواد نظام دوست تجلیل به عمل آمد و از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در عرصه های سینما و تلویزیون قدردانی و نشان استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ایشان اعطاء شد.
در این مراسم از سعید کرابی، سعید ترکاشوند، امیر موسیوند، محمدرضا قایمی نژاد، امیررضا بشیری و رضا کاظمی کرد علیوند قبول شدگان نهایی دانشگاه صداوسیما در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد که حائز کسب بهترین رتبه کشوری شدند و همچنین احمدرضا منصف، مهران آقاگل زاده، احمد حق شناس، ایرانمهر سلیمی، علی اصغر بنائیان، حسین نوری، زکیه مستعان، مهدی شاطرانلو، رسول محمودی یمین، مهرداد پشاآبادی، آرش محمدی، سیداحمد موسوی و مسعود رفیع از دانش آموختگان حائز بالاترین معدل ‌کل دانشگاه صداوسیما، قدردانی به عمل آمد.
شعرخوانی توسط میلاد عرفان پور، اجرای گروه هم آوایی و قرائت وصیت نامه شهید حسن فاتحی توسط خانم ملیکا متولی پور دانشجوی دانشگاه صدا وسیما از دیگر برنامه های این مراسم بود. دکتر میرباقری معاون سیما در حاشیه مراسم از خانم متولی پور بواسطه اجرای خوب و خوانش مطلوب وصیت نامه شهید، قدردانی کرد.

باطلاع می رساند ثبت نام در دوره های جدید مهارتی دانشگاه صدا و سیما به زودی آغاز خواهد شد. عناوین این دوره ها به شرح ذیل است:
هفته پایان مهرماه بود، سکوت، تمام وسعت مجموعه آموزشی فرهنگی زیباکنار را فراگرفته بود و صدایی به غیر از آواز پرندگان و غوکان به گوش نمی رسید. اما خواب پاییزی ساح...
رییس دانشکده دین و رسانه قم آثار منفی و تخریبی رسانه های امروز در قالب جنگ نرم را بسیار مخرب تر از سلاح ها و جنگ افزارها توصیف کرد.
مدیرگروه رادیوی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما توصیه کرد، سعی کنند فرزند زمانه خود باشند.
قائم مقام خبرگزاری صدا و سیما گفت: رسانه های غربی با عبور از مبحث جنگ نرم، ابتدا تئوری قدرت هوشمند و به تازگی تئوری قدرت هنرمندانه را مطرح کرده اند.