تاریخ خبر:‌سه شنبه ۳ مهر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۲۶۵
بوی ماه مهر در دانشگاه صدا و سیما + آلبوم عکس

مراسم آغاز سال تحصیلی 98 – 1397 دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما سالن آمفی تئاتر این دانشگاه در نخستین روز مهرماه شاهد حضور معاون سیما، مدیران رسانه ملی، استادان، مدیران و کارکنان دانشگاه صدا و سیما و جمع کثیری از دانشجویان به ویژه دانشجویان جدیدالورود بود.
در این مراسم ابتدا دکتر حسن زارعیان، سرپرست معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صداوسیما، گزارش کوتاهی از روند پذیرش دانشجویان جدید دانشگاه ارائه کرد و گفت: پس از پذیرش چند برابر ظرفیت این دانشگاه و انجام مصاحبه های تخصصی و حضوری در نهایت 84 نفر در مقاطع کاردانی و کارشناسی و 123 نفر در مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته شدند.
دکتر شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما و دکتر مرتضی میرباقری معاون سیمای رسانه ملی به ترتیب سخنرانان بعدی این مراسم بودند.
در ادامه به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی گرامی داشته شد و از پدر و مادر شهید والامقام جواد نظام دوست تجلیل به عمل آمد و از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در عرصه های سینما و تلویزیون قدردانی و نشان استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ایشان اعطاء شد.
در این مراسم از سعید کرابی، سعید ترکاشوند، امیر موسیوند، محمدرضا قایمی نژاد، امیررضا بشیری و رضا کاظمی کرد علیوند قبول شدگان نهایی دانشگاه صداوسیما در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد که حائز کسب بهترین رتبه کشوری شدند و همچنین احمدرضا منصف، مهران آقاگل زاده، احمد حق شناس، ایرانمهر سلیمی، علی اصغر بنائیان، حسین نوری، زکیه مستعان، مهدی شاطرانلو، رسول محمودی یمین، مهرداد پشاآبادی، آرش محمدی، سیداحمد موسوی و مسعود رفیع از دانش آموختگان حائز بالاترین معدل ‌کل دانشگاه صداوسیما، قدردانی به عمل آمد.
شعرخوانی توسط میلاد عرفان پور، اجرای گروه هم آوایی و قرائت وصیت نامه شهید حسن فاتحی توسط خانم ملیکا متولی پور دانشجوی دانشگاه صدا وسیما از دیگر برنامه های این مراسم بود. دکتر میرباقری معاون سیما در حاشیه مراسم از خانم متولی پور بواسطه اجرای خوب و خوانش مطلوب وصیت نامه شهید، قدردانی کرد.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.