تعداد بازدید : 232 - تاریخ خبر : چهارشنبه 9 خرداد 1397 - 02:14
به میزبانی دانشگاه صدا و سیما؛
آیین اختتامیه اولین المپیاد دانشجویی ورزشی برگزار شد

مراسم پایانی اولین المپیاد دانشجویی ورزشی با حضور مدیران تربیت بدنی دانشگاه های مختلف، چهره ها و مسئولان ورزشی، داوران ملی و بین المللی، رییس و مدیران دانشگاه صدا و سیما و اعضای تیم های مختلف ورزشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری با خیرمقدم به مهمانان و ورزشکاران حاضر در آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما گفت: ورزش وسیله و بهانه خوبی برای توسعه تعامل و روابط علمی و فرهنگی دانشگاه ها با یکدیگر می باشد که خوشبختانه این المپیاد در ایجاد این تعامل موفق بوده است.

رییس دانشگاه صدا و سیما با بیان اینکه رخوت و رکود همچون سمی کشنده برای محیط های علمی است، افزود: سال گذشته با وجود کمبودهای فراوان، سالی پررونق در بخش های ورزشی و فرهنگی بود که امیدواریم این روند رو به رشد برای سال جاری هم ادامه داشته باشد.

در ادامه مراسم، تیم ها و ورزشکاران برتر جوایز خود را از رییس دانشگاه صدا و سیما و چهره های ورزشی مهمان به ترتیب ذیل دریافت کردند.

والیبال ؛

مقام اول - تیم والیبال دانشگاه آزاد غرب تهران

مقام دوم - تیم دانشگاه امام حسین(ع)

مقام سوم - تیم دانشگاه صدا و سیما

فوتسال ؛

مقام اول - تیم دانشگاه علمی کاربردی پرسپولیس

مقام دوم - دانشگاه امام صادق(ع)

مقام سوم - تیم دانشگاه آزاد غرب تهران

تنیس روی میز ؛

مقام اول - دانشگاه امام صادق (ع)

مقام دوم - دانشکده دین و رسانه قم

مقام سوم - دانشگاه امام حسین (ع)

شطرنج ؛

مقام دوم - دانشکده دین و رسانه قم

مقام سوم - دانشگاه صدا و سیما

طناب کشی ؛

کبدی ؛

ددلیف ؛

آمادگی جسمانی ؛

فوتبال دستی ؛

شوت بسکتبال ؛

دارت ؛

روپایی ؛

مقام اول - دانشگاه صدا و سیما

گفتنی است در بخش خواهران، دانشجویان دختر در رشته های بسکتبال، آمادگی جسمانی، تنیس روی میز، فوتبال دستی و دارت به رقابت پرداخته و نفرات برتر معرفی و جوایز خود را دریافت کردند.

همچنین محمد آقایی مسئول برگزاری المپیاد گفت: در المپیاد ورزشی دانشجویی تعداد 1100 دانشجو از دانشگاه های امام صادق(ع)، امام حسین(ع)، آزاد واحد غرب، علمی کاربردی پرسپولیس، علم و صنعت، دین و رسانه قم و صدا و سیما به علاوه 30 داور ملی و بین المللی حضور داشتند.

وی افزود: برای فوتسال جام رمضان هم دانشگاه های شهید بهشتی، شهید رجایی، تهران، سوره، خوارزمی، سوارکاری، فدراسیون شطرنج، کرج، علوم پزشکی ایران، فرهنگ و هنرثبت نام کردند که بزودی شاهد برگزاری این رقابت ها خواهیم بود..

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.