تعداد بازدید : 286 - تاریخ خبر : سه شنبه 8 خرداد 1397 - 06:35
با هدف افزایش تعامل معاونت سیما با دانشگاه؛
استقبال مدیر شبکه امید از طرح های تلویزیونی دانشجویان دانشگاه صدا و سیما

مدیر شبکه امید با مثبت ارزیابی کردن نمونه تولیدات تلویزیونی دانشجویان دانشگاه صدا و سیما اظهار امیدواری کرد آن شبکه بستری مناسب برای حمایت، تولید و پخش آثار دانشجویان باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مهدی سالم در نشستی صمیمی با دانشجویان این دانشگاه نمونه هایی از تولیدات تلویزیونی دانشجویان را مشاهده کرد و گفت: برخی از تولیدات آنچنان خوب هستند که بدون حذف و اضافه ای و با اجازه صاحب اثر می تواند آنان را در کنداکتور پخش شبکه امید قرار داد.

وی افزود: مهمترین امتیاز شما دانشجویان، جوانی، با انگیزه و پرانرژی بودن شما است و با تلاش و پشتکارخود می توانید حضوری موثر و مستمر در بخش تولید این شبکه داشته باشید.

سالم پس از شنیدن طرح های دانشجویان ادامه داد: به جرأت می توانم بگویم که بسیاری از طرح های ارائه شده بکر و جالب است و لذت و بهره ای را که از حضور در این جلسه و در کنار شما دانشجویان برده ام در جلسات دیگر برنامه سازان نبرده ام.

در این جلسه یازده طرح تلویزیونی در بخش کودک و نوجوان از سوی 10 نفر از دانشجویان دانشگاه صدا و سیما مطرح و بررسی شد و مقرر گردید پس از نتایج بررسی نهایی از سوی شبکه به دانشگاه اعلام شود.

خط و مشی شبکه امید ویژه گروه سنی 12 تا 18 سال تعریف شده است و براساس کنداکتور پخش شبکه، 40 درصد تولیدات انیمیشن و 60 درصد به صورت برنامه زنده تولید و پخش می شود. همچنین تقریباً 50 درصد برنامه ها ساخت ایران و مابقی از تامین برنامه خارجی است.

مدیریت تحصیلات تکمیلی در خبری اعلام کرد؛ دانشگاه صداوسیما به منظور یکسان سازی شیوه نگارش و انتشار پایان نامه ها، بر مبنای بخشنامه وزارت علوم عمل خواهد کرد.
بخشی از آثار تولید تلویزیونی دانشجویان دانشکده تولید رادیو و تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به صورت کلیپی کوتاه تهیه شد.
سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نخستین دوره جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ برگزار می کند.
بر اساس اعلام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، تسهیلات رفاهی- دانشجویی دانشجویان روزانه این دانشگاه به شرح ذیل است.
داوطلبان آزمون سراسری سال 1397 و علاقمندان به ادامه تحصیل در دانشگاه صدا و سیما از طریق لینک زیر می توانند با دانشکده ها و فعالیت های علمی، آموزشی و مهارتی این ...