تعداد بازدید : 1389 - تاریخ خبر : سه شنبه 1 خرداد 1397 - 02:28
همزمان با هفته خوابگاه ها انجام شد؛
بازدید رییس دانشگاه صدا و سیما از خوابگاه های دانشجویی

دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، خوابگاه های پسرانه شهید آوینی و شهید نظام دوست و خوابگاه دخترانه فاطمه زهرا(س) در هفته نخست ماه رمضان و همزمان با هفته خوابگاه ها میزبان ریاست، معاونین، استادان و مدیران دانشگاه صدا و سیما بودند.

در این بازدیدها، مسئولان دانشگاه، امکانات و تجهیزات موجود، کمبودها و نیازهای خوابگاه را مورد بررسی قرار داده و به پرسش های دانشجویان در خصوص امور رفاهی، بهداشتی، تغذیه، ایاب و ذهاب، هزینه های دانشجویی، کتابخانه، ورزش، امتیازبندی فارغ التحصیلان و بسیاری دیگر پاسخ دادند.

همچنین رییس دانشگاه صدا و سیما و هیأت همراه با حضور در رقابت های ورزشی خوابگاه ها، افطار را مهمان سفره دانشجویان بودند.

عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما، سبک زندگی غربی را بارزترین چالش امروزه دین در تمام جهان دانست.
فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.