تعداد بازدید : 555 - تاریخ خبر : سه شنبه 1 خرداد 1397 - 02:28
همزمان با هفته خوابگاه ها انجام شد؛
بازدید رییس دانشگاه صدا و سیما از خوابگاه های دانشجویی

دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، خوابگاه های پسرانه شهید آوینی و شهید نظام دوست و خوابگاه دخترانه فاطمه زهرا(س) در هفته نخست ماه رمضان و همزمان با هفته خوابگاه ها میزبان ریاست، معاونین، استادان و مدیران دانشگاه صدا و سیما بودند.

در این بازدیدها، مسئولان دانشگاه، امکانات و تجهیزات موجود، کمبودها و نیازهای خوابگاه را مورد بررسی قرار داده و به پرسش های دانشجویان در خصوص امور رفاهی، بهداشتی، تغذیه، ایاب و ذهاب، هزینه های دانشجویی، کتابخانه، ورزش، امتیازبندی فارغ التحصیلان و بسیاری دیگر پاسخ دادند.

همچنین رییس دانشگاه صدا و سیما و هیأت همراه با حضور در رقابت های ورزشی خوابگاه ها، افطار را مهمان سفره دانشجویان بودند.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.