تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۵۶۸
همزمان با هفته خوابگاه ها انجام شد؛
بازدید رییس دانشگاه صدا و سیما از خوابگاه های دانشجویی

دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، خوابگاه های پسرانه شهید آوینی و شهید نظام دوست و خوابگاه دخترانه فاطمه زهرا(س) در هفته نخست ماه رمضان و همزمان با هفته خوابگاه ها میزبان ریاست، معاونین، استادان و مدیران دانشگاه صدا و سیما بودند.

در این بازدیدها، مسئولان دانشگاه، امکانات و تجهیزات موجود، کمبودها و نیازهای خوابگاه را مورد بررسی قرار داده و به پرسش های دانشجویان در خصوص امور رفاهی، بهداشتی، تغذیه، ایاب و ذهاب، هزینه های دانشجویی، کتابخانه، ورزش، امتیازبندی فارغ التحصیلان و بسیاری دیگر پاسخ دادند.

همچنین رییس دانشگاه صدا و سیما و هیأت همراه با حضور در رقابت های ورزشی خوابگاه ها، افطار را مهمان سفره دانشجویان بودند.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.