تاریخ خبر:‌یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - بازدید:‌۴۵۷
اطلاعیه؛
قابل توجه دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما

جلسات امتیازبندی و معرفی دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما به اداره کل منابع انسانی سازمان در روزهای دوشنبه اول هر ماه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، با توجه به مصوبه هیأت رییسه دانشگاه و موافقت اداره کل نیروی انسانی سازمان، از این پس جلسات امتیازبندی و معرفی دانش آموختگان به صورت منظم، در روزهای دوشنبه اول هرماه شمسی تشکیل و در صورت نیاز جلسات فوق العاده نیز اضافه خواهد شد.

بدیهی است دانشجویان و دانش آموختگان گرامی برای ارسال به موقع پرونده ها و رسیدگی در جلسات امتیازبندی باید در اسرع وقت نسبت به تشکیل پرونده و تکمیل مدارک مورد نیاز اقدام فرمایند.

معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.