تعداد بازدید : 132 - تاریخ خبر : یکشنبه 23 اردیبهشت 1397 - 04:29
همزمان با برگزاری روز جهانی ارتباطات؛
پرچم و لوگوی انجمن علمی ارتباطات و رسانه دانشگاه صدا و سیما رونمایی شد

با حضور ریاست محترم دانشگاه صدا و سیما، معاونین، استادان و دانشجویان این دانشگاه، پرچم و لوگوی انجمن علمی ارتباطات و رسانه دانشگاه صدا و سیما رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این رونمایی در همایش « جایگاه صدا و سیما در سپهر نظام ارتباطات تغییریافته آینده ایران اسلامی» به مناسبت روز جهانی ارتباطات صورت گرفت.

قرار است صاحب نظران و استادان علوم ارتباطات و رسانه طی دو روز متوالی در ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما مقالات و سخنرانی های خود را با توجه به موضوع همایش ارائه کنند.

کتاب های جدید خریداری شده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به زودی به نمایش گذاشته می شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.