تاریخ خبر:‌یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۷۴
همزمان با برگزاری روز جهانی ارتباطات؛
پرچم و لوگوی انجمن علمی ارتباطات و رسانه دانشگاه صدا و سیما رونمایی شد

با حضور ریاست محترم دانشگاه صدا و سیما، معاونین، استادان و دانشجویان این دانشگاه، پرچم و لوگوی انجمن علمی ارتباطات و رسانه دانشگاه صدا و سیما رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این رونمایی در همایش « جایگاه صدا و سیما در سپهر نظام ارتباطات تغییریافته آینده ایران اسلامی» به مناسبت روز جهانی ارتباطات صورت گرفت.

قرار است صاحب نظران و استادان علوم ارتباطات و رسانه طی دو روز متوالی در ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما مقالات و سخنرانی های خود را با توجه به موضوع همایش ارائه کنند.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.