تعداد بازدید : 191 - تاریخ خبر : جمعه 14 اردیبهشت 1397 - 09:45
به مناسبت نیمه شعبان المعظم
ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما افتتاح شد

همزمان با میلاد باسعادت حضرت مهدی(عج) و روز معلم ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما در شهر مقدس قم راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما در قم با حضور دکتر لاریجانی رییس مجلس، حجت الاسلام والمسلمین موسوی مقدم قائم مقام رییس سازمان صدا و سیما،دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما، دکتر علیدادی معاون فنی و توسعه رسانه، مسولان استانی و شهری قم، علما و مدرسان حوزه و دانشگاه، مدیران و کارکنان رسانه ملی افتتاح شد.

کتاب های جدید خریداری شده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به زودی به نمایش گذاشته می شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.