تاریخ خبر:‌جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ - بازدید:‌۷۷۷
به مناسبت نیمه شعبان المعظم
ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما افتتاح شد

همزمان با میلاد باسعادت حضرت مهدی(عج) و روز معلم ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما در شهر مقدس قم راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما در قم با حضور دکتر لاریجانی رییس مجلس، حجت الاسلام والمسلمین موسوی مقدم قائم مقام رییس سازمان صدا و سیما،دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما، دکتر علیدادی معاون فنی و توسعه رسانه، مسولان استانی و شهری قم، علما و مدرسان حوزه و دانشگاه، مدیران و کارکنان رسانه ملی افتتاح شد.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.