تعداد بازدید : 616 - تاریخ خبر : جمعه 14 اردیبهشت 1397 - 09:45
به مناسبت نیمه شعبان المعظم
ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما افتتاح شد

همزمان با میلاد باسعادت حضرت مهدی(عج) و روز معلم ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما در شهر مقدس قم راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما در قم با حضور دکتر لاریجانی رییس مجلس، حجت الاسلام والمسلمین موسوی مقدم قائم مقام رییس سازمان صدا و سیما،دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما، دکتر علیدادی معاون فنی و توسعه رسانه، مسولان استانی و شهری قم، علما و مدرسان حوزه و دانشگاه، مدیران و کارکنان رسانه ملی افتتاح شد.

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.