تعداد بازدید : 341 - تاریخ خبر : سه شنبه 22 اسفند 1396 - 07:52
روابط عمومی
اطلاعیه تحصیلات تکمیلی دانشگاه درباره دانشجویان ارشدی که از خرداد ۹۷ به بعد دفاع می کنند

آن  دسته از دانشجویان کارشناسی ارشد که از تاریخ اول خرداد ۱۳۹۷ به بعد از پایان‌نامه خود دفاع می‌کنند، می بایستی متن پایان نامه و فرمت آن را طبق آئین‌نامه نگارش و تمپلیت هایی که از سوی وزارت علوم ارائه شده و در سایت دانشگاه صداوسیما (صفحه تحصیلات تکمیلی) قابل دریافت است، تنظیم و ارائه نمایند تا به آن ها اجازه دفاع داده شود.

اطلاعیه تحصیلات تکمیلی دانشگاهآن دسته از دانشجویان کارشناسی ارشد که از تاریخ اول خرداد ۱۳۹۷ به بعد از پایان‌نامه خود دفاع می‌کنند، می بایستی متن پایان نامه و فرمت آن را طبق آئین‌نامه نگارش و تمپلیت هایی که از سوی وزارت علوم ارائه شده و در سایت دانشگاه صداوسیما (صفحه تحصیلات تکمیلی) قابل دریافت است، تنظیم و ارائه نمایند تا به آن ها اجازه دفاع داده شود.

آیین نامه نگارشی فوق الذکر و تمپلیت های ارائه شده، موجب سهولت در نگارش، رعایت نکات علمی و ادبی در متن، کاهش در مصرف کاغذ و یکسان سازی شکل پایان نامه ها خواهد شد.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.