تعداد بازدید : 479 - تاریخ خبر : یکشنبه 20 اسفند 1396 - 01:27
انتظامی؛
فیلم حاجی واشنگتن به واقع تاریخ سینمای ایران است.

چهره ماندگار موسیقی ایران، فیلم سینمایی«حاجی واشنگتن» اثر مرحوم علی حاتمی را شناسنامه و تاریخ سینمایی ایران توصیف کرد.

استاد مجید انتظامی در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه صداوسیما گفت:«حاجی واشنگتن» فیلمی رئال، نرم و طبیعی است که دانشجویان دانشگاه صداوسیما، کارگردان و فیلم سازان جوان به راحتی می توانند با آن ارتباط برقرار کرده و آن را تجزیه و تحلیل کنند.

وی افزود: این فیلم با ادبیات خاص مرحوم علی حاتمی نمونه یک فیلم کاملا ایرانی، عامه پسند و عامه فهم است و هنرجویان جوان، فیلم سازی آسان و بی تکلف را می توانند با تماشا و بررسی این فیلم فرا بگیرند.

انتظامی، مرحوم علی حاتمی را نماد فیلمسازی فرهنگی و ادبی معرفی کرد و گفت: با شناختی که از حاتمی داشتم، براستی او شاعر سینمای ایران بود، چرا که هم شاعربود، هم شاعرانه می نوشت و هم دیالوگ های او در سینمای ایران ماندگار و چه بسا ضرب المثل شد. خلاصه در یک جمله، او در سینمای ایران به اجتهاد رسید.

فرزند استاد عزت الله انتظامی حال پدر را سلامت توصیف کرد و ادامه داد: با عنایت خداوند، حال عمومی عزت الله انتظامی خوب و سرحال هستند. اوقات فراغت خود را به خواندن کتاب و صحبت کردن با آشنایان خود می گذراند و به حد توانایی پیاده روی می کند.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.