تاریخ خبر:‌شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - بازدید:‌۷۵۹
20 اسفند 1396؛
جشن ۴۸ سالگی دانشگاه

دانشگاه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ۴۸ ساله شد.

به مناسبت فرا رسیدن چهل و هشتمین سال تأسیس و گشایش دانشگاه صدا و سیما، از مدیران و کارمندان نمونه، برگزیدگان جشنواره های ملی و بین المللی تقدیر می شود و پس از بهره برداری نمادین از طرح های عمرانی دانشگاه در سال ۱۳۹۶، نسخه بازسازی و مرمت شده فیلم سینمایی " حاجی واشنگتن " اثر ماندگار هنرمند بزرگ سینمای ملی، مرحوم علی حاتمی، رونمایی و اکران خواهد شد.

مراسم: یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۴ تا ۱۶ و نمایش فیلم از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در سالن آمفی تئاتر دانشگاه خواهد بود.

انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.
نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.