تعداد بازدید : 516 - تاریخ خبر : شنبه 19 اسفند 1396 - 08:27
20 اسفند 1396؛
جشن ۴۸ سالگی دانشگاه

دانشگاه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ۴۸ ساله شد.

به مناسبت فرا رسیدن چهل و هشتمین سال تأسیس و گشایش دانشگاه صدا و سیما، از مدیران و کارمندان نمونه، برگزیدگان جشنواره های ملی و بین المللی تقدیر می شود و پس از بهره برداری نمادین از طرح های عمرانی دانشگاه در سال ۱۳۹۶، نسخه بازسازی و مرمت شده فیلم سینمایی " حاجی واشنگتن " اثر ماندگار هنرمند بزرگ سینمای ملی، مرحوم علی حاتمی، رونمایی و اکران خواهد شد.

مراسم: یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۴ تا ۱۶ و نمایش فیلم از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در سالن آمفی تئاتر دانشگاه خواهد بود.

نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.
اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.