تعداد بازدید : 631 - تاریخ خبر : شنبه 19 اسفند 1396 - 08:27
20 اسفند 1396؛
جشن ۴۸ سالگی دانشگاه

دانشگاه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ۴۸ ساله شد.

به مناسبت فرا رسیدن چهل و هشتمین سال تأسیس و گشایش دانشگاه صدا و سیما، از مدیران و کارمندان نمونه، برگزیدگان جشنواره های ملی و بین المللی تقدیر می شود و پس از بهره برداری نمادین از طرح های عمرانی دانشگاه در سال ۱۳۹۶، نسخه بازسازی و مرمت شده فیلم سینمایی " حاجی واشنگتن " اثر ماندگار هنرمند بزرگ سینمای ملی، مرحوم علی حاتمی، رونمایی و اکران خواهد شد.

مراسم: یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۴ تا ۱۶ و نمایش فیلم از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در سالن آمفی تئاتر دانشگاه خواهد بود.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.