تعداد بازدید : 437 - تاریخ خبر : یکشنبه 6 اسفند 1396 - 11:12
7 اسفند؛
مراسم روز مهندس در دانشگاه صدا وسیما برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
این مراسم که از آن به عنوان جشن روز مهندس یاد می شود شامل بخش های مهمان ویژه، سخنرانی یکی از چهره های نوآور در حوزه مهندسی سازمان، اجرای موسیقی، تئاترو مسابقه و جایزه می شود.
سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما ساعت 10 صبح 7 اسفند پذیرای مهندسان جوان و دانشجویان علاقه مند خواهد بود.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.