تعداد بازدید : 181 - تاریخ خبر : یکشنبه 6 اسفند 1396 - 11:12
7 اسفند؛
مراسم روز مهندس در دانشگاه صدا وسیما برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
این مراسم که از آن به عنوان جشن روز مهندس یاد می شود شامل بخش های مهمان ویژه، سخنرانی یکی از چهره های نوآور در حوزه مهندسی سازمان، اجرای موسیقی، تئاترو مسابقه و جایزه می شود.
سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما ساعت 10 صبح 7 اسفند پذیرای مهندسان جوان و دانشجویان علاقه مند خواهد بود.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.