تاریخ خبر:‌یکشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۶ - بازدید:‌۶۰۵
7 اسفند؛
مراسم روز مهندس در دانشگاه صدا وسیما برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
این مراسم که از آن به عنوان جشن روز مهندس یاد می شود شامل بخش های مهمان ویژه، سخنرانی یکی از چهره های نوآور در حوزه مهندسی سازمان، اجرای موسیقی، تئاترو مسابقه و جایزه می شود.
سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما ساعت 10 صبح 7 اسفند پذیرای مهندسان جوان و دانشجویان علاقه مند خواهد بود.

انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.
نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.