تعداد بازدید : 310 - تاریخ خبر : یکشنبه 6 اسفند 1396 - 11:12
7 اسفند؛
مراسم روز مهندس در دانشگاه صدا وسیما برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
این مراسم که از آن به عنوان جشن روز مهندس یاد می شود شامل بخش های مهمان ویژه، سخنرانی یکی از چهره های نوآور در حوزه مهندسی سازمان، اجرای موسیقی، تئاترو مسابقه و جایزه می شود.
سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما ساعت 10 صبح 7 اسفند پذیرای مهندسان جوان و دانشجویان علاقه مند خواهد بود.

نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.
اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.